- Член од
- 24 октомври 2011
- Мислења
- 222
- Поени од реакции
- 224
Версај га затворисва сабајле.
ЗАшто?Версај га затворисва сабајле.
Немаја некој документи, прави муабет сс тога инспектора од Криву Паланку и кажа ми дека немаја потребну документацију за да работи, и дека едн пут га опоменале али он ништо не направија и сга ќе га затворив.ЗАшто?
На здравје јогурт!Ја само што се враќам од Версај, имаше wannabe White Sensation, ама како ќе га затворив бе? Уствари слободно нека га затворив, тапа е...
Поеба 1000 денара за ништо, па и јогурт пред 2 минута на тепих га расипа... Баксузи еј!
И т’мни сокаци не су тој што бесва, а?На здравје јогурт!
Иначе што е тапа, тапа си е... И тој цело Куманово, а не само Версај!
Па такој ми изгледа...И т’мни сокаци не су тој што бесва, а?
Што е најлошо не ни беше white sensation него имаше момци и девојке у свакакви боеЈа само што се враќам од Версај, имаше wannabe White Sensation, ама како ќе га затворив бе? Уствари слободно нека га затворив, тапа е...
Поеба 1000 денара за ништо, па и јогурт пред 2 минута на тепих га расипа... Баксузи еј!
Прашање е што има по овој Куманово?!Ништо.Нема куде да искочиш а камоли па да видиш нешто од културан,уметнички музички или спортски живот.Знам Подземан ефект има сет днска у Wire
Има вечер џез у Агору. Jazz o'bell Quartet, почетак 22 и 30.Нема, нема. Ја зашто веќ сас месеци не сам искочија по дискотеке. Пофино ми е на плоштад да квацам цел вечер сас сунчоглед у руке, или па на кафе у Корзо, Интермецо или Франш, преку главу ми е од турбофолк и стегнати девојчиња сас истакнати цицке што неумев едн муабет да ти направив.
Значи вечер ништо од Океј Бенд, ќе има сга кукање и плакање по Фејсбук кд ќе се дознае
Тој си е до нас.. да смо малко по креативни и паметни можемо много работе да направимо у овој Кумнаово.. бедно и мизерно!Куманово е една дупка голема.
Тој си е до нас.. да смо малко по креативни и паметни можемо много работе да направимо у овој Кумнаово.. бедно и мизерно е сга!Куманово е една дупка голема.