Куманово, кумановци, кумановки

Член од
24 октомври 2011
Мислења
222
Поени од реакции
224
Немаја некој документи, прави муабет сс тога инспектора од Криву Паланку и кажа ми дека немаја потребну документацију за да работи, и дека едн пут га опоменале али он ништо не направија и сга ќе га затворив.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ја само што се враќам од Версај, имаше wannabe White Sensation, ама како ќе га затворив бе? Уствари слободно нека га затворив, тапа е...

Поеба 1000 денара за ништо, па и јогурт пред 2 минута на тепих га расипа... Баксузи еј!

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Ја само што се враќам од Версај, имаше wannabe White Sensation, ама како ќе га затворив бе? Уствари слободно нека га затворив, тапа е...

Поеба 1000 денара за ништо, па и јогурт пред 2 минута на тепих га расипа... Баксузи еј!
На здравје јогурт! :D
Иначе што е тапа, тапа си е... И тој цело Куманово, а не само Версај! :tapp:

Член од
14 мај 2012
Мислења
542
Поени од реакции
782
Прашање е што има по овој Куманово?!Ништо.Нема куде да искочиш а камоли па да видиш нешто од културан,уметнички музички или спортски живот.Знам Подземан ефект има сет днска у Wire :)

Член од
24 мај 2012
Мислења
104
Поени од реакции
44

Што е најлошо не ни беше white sensation него имаше момци и девојке у свакакви бое :D

H

HoT IcE

Гостин
Нема, нема. Ја зашто веќ сас месеци не сам искочија по дискотеке. Пофино ми е на плоштад да квацам цел вечер сас сунчоглед у руке, или па на кафе у Корзо, Интермецо или Франш, преку главу ми е од турбофолк и стегнати девојчиња сас истакнати цицке што неумев едн муабет да ти направив.
Значи вечер ништо од Океј Бенд, ќе има сга кукање и плакање по Фејсбук кд ќе се дознае :icon_lol:

С

Сибињанин Јанко

Гостин
Прашање е што има по овој Куманово?!Ништо.Нема куде да искочиш а камоли па да видиш нешто од културан,уметнички музички или спортски живот.Знам Подземан ефект има сет днска у Wire :)
Нема, нема. Ја зашто веќ сас месеци не сам искочија по дискотеке. Пофино ми е на плоштад да квацам цел вечер сас сунчоглед у руке, или па на кафе у Корзо, Интермецо или Франш, преку главу ми е од турбофолк и стегнати девојчиња сас истакнати цицке што неумев едн муабет да ти направив.
Значи вечер ништо од Океј Бенд, ќе има сга кукање и плакање по Фејсбук кд ќе се дознае :icon_lol:
Има вечер џез у Агору. Jazz o'bell Quartet, почетак 22 и 30.

Член од
24 октомври 2011
Мислења
222
Поени од реакции
224
Куманово е една дупка голема.
Тој си е до нас.. да смо малко по креативни и паметни можемо много работе да направимо у овој Кумнаово.. бедно и мизерно!
--- надополнето: 1 јули 2012 во 01:32 ---
Куманово е една дупка голема.
Тој си е до нас.. да смо малко по креативни и паметни можемо много работе да направимо у овој Кумнаово.. бедно и мизерно е сга!

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Куманово озонска дупка у Македонију. Ништо не е сменето од комунизам навамо...освен мермер на плоштад у бекатон и зграде у свако сокаче у сви цигански бое (n)(n)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Абе работи версај..цц.. ама сам се поебаја,200 ден.карта за ОК бенд :facepalm: брука.

Kajgana Shop

На врв Bottom