Ксенија Пајчин и Филип Каписода пронајдени мртви !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не е морбидно, ретардиран хумор е ова. Основна почит за човечки живот да се немало, па и за тоа да се терало шала.

Било каква шега насочена кон згаснувањето на човечки живот, ме тера да повраќам. :pov:

Затоа и во овие тажни моменти и хумор е пригодно "облечен" за ситуацијата. Црн хумор.

Ај РИП. Греота млади иначе...

Член од
8 април 2008
Мислења
133
Поени од реакции
9
Тоа е тоа секакви луѓе има,и до тие што не ја знаеле не ни мора да оставаат коментари за лажно жалење,а инаку девојката си беше вкрај ок и жалосно е тоа што млади луѓе умираат.
Едноставно ми се повраќа на некој од коментарите и сваќам дека и од живите има за жалење :zid::angry3:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Жал ми е што умре, исто колку што би ми било жал да умре кој било млад човек. Не ја почитував, ни нејзиното однесување, ни нејзините песни. Девојката имаше прекрасна форма и никаква содржина. Нека почива во мир!

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.631
Поени од реакции
8.063
некаде прочитав дека Ксенија била трудна ,а сега на радио кажаја дека не била трудна:toe:

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Помалку потресеност имаше за Британи Марфи, што и откажа срцето, него за некоја турбо певаљка и селски ѓоманекен. Барем Британи остави белег во филмската индустрија глумејќи улоги кои какви и да беа, од секојдневието беа и имаа каква годе поучна порака.

П.С. Задгробен фејсбук: Пачјин is now friends with Тоше!
Да. да. Гледам дека и Тоше има оставено длабок белег во тебе и ја имаш примено пораката.

Б

Бат Елохим

Гостин
На ликот на Кснија Пајчин не можам да се сетам, а и не ме интересира како изгледала искрено кажано.
Греота што ја убил, се самоубила или не знам како ќе излезе на крај. Не сум хејтер , ама да се расправам за турбофолк певаљка не ми е право. Не можам да кажам ни дека ја жалам. Сите умираат, сите ќе умреме. И помлади од неа умреле, неаздисани, не допрени од зло. тоа е. :toe:

Нека им е лесна земја.

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Тој пријателот,многу сумлив е.
Се знаел за оваа женскава,се допишувале ова-она...
Кој има таков доверлив пријател???
Или е сосема нешто друго-љубовник.

Лесна им земја.

Марко!

Алфа
Член од
6 февруари 2010
Мислења
272
Поени од реакции
14
Зошто ја убил?Веројатно оти бил премногу агресивен и љубоморен па она сакала да му раскине.Проблемот тука бил неговото големо-его кое се гледа уште претходно кога бил љубоморен(се плашел дека ќе го изневери).Па и ако го остави,кој срам ќе пукне - он манекен,она као певаљка, и сега?Сите ќе му се смејат.

Тоа на типот му изгледало прекомплицирано,па се решил за еден поедноставен начин..

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.092
Поени од реакции
30.149
работата е- он ја убил од љубомора и агресивност, и потоа знаејќи дека нема бегање, се решил да биде кукавица.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
И ја ќе отворам за тебе, не се сеќирај.
Мислам се читаш ли шо пишуеш.
Психопат.
Се читам детуле, јас знам што пишувам, ти?? Оди учи географија, да не ти стават кец.

Да. да. Гледам дека и Тоше има оставено длабок белег во тебе и ја имаш примено пораката.
Токму така, за Тоше имаше помалку емоции отколку за некоја турбо фиолк певаљка.

Се испонапишаа жалопојки за некоја бесполезничка, а за децана кои страдаат од болести ни денар не можете да дадете, а ве чини само да завртите од смрдлив мобилен тато и мама што ви го купиле зџа да не се двоите од останатите.

Камо бе да дадете пари за децана кои имаат потреба од операција за да живеат и понатаму?
Или само на курцу виртуелном сте јаки?
Ме заболе за накаква српска певаљка или морон манекенски од ЦГ.

Не боли што ни фондот за здравство ни македонците нмаат доволно доблест да помогнат на деца кои имат нужда.

Важно е кучињата да се отрујат и да се плаче по цицките на Пајчин, а?

Оној мајмунот, место да купува ланата и да труе поарно да донирал пари за некое болно дете.
Или онаа малана 16 годишна тиња која се замишља Кери од Секс и градот, место да лае, нека даде сто денари за децана кои без таа операција или лекарства нема да можат да живеат нормално.

Туку, не, полесно е туткунење тука за некоја цицлеста јебаљка.

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
П.С. Задгробен фејсбук: Пачјин is now friends with Тоше!
Токму така, за Тоше имаше помалку емоции отколку за некоја турбо фиолк певаљка.

Се испонапишаа жалопојки за некоја бесполезничка, а за децана кои страдаат од болести ни денар не можете да дадете, а ве чини само да завртите од смрдлив мобилен тато и мама што ви го купиле зџа да не се двоите од останатите.

Камо бе да дадете пари за децана кои имаат потреба од операција за да живеат и понатаму?
Или само на курцу виртуелном сте јаки?
Ме заболе за накаква српска певаљка или морон манекенски од ЦГ.

Не боли што ни фондот за здравство ни македонците нмаат доволно доблест да помогнат на деца кои имат нужда.

Важно е кучињата да се отрујат и да се плаче по цицките на Пајчин, а?

Оној мајмунот, место да купува ланата и да труе поарно да донирал пари за некое болно дете.
Или онаа малана 16 годишна тиња која се замишља Кери од Секс и градот, место да лае, нека даде сто денари за децана кои без таа операција или лекарства нема да можат да живеат нормално.

Туку, не, полесно е туткунење тука за некоја цицлеста јебаљка.
За Тоше имаше повеќе емоции отколку за било кој човек што досега живеел. Или пак ако кај тебе имало мањак на емоции, тоа си е друга работа. Битно погорниот коментар се кажува.

И сега што, треба да ти заблагодариме што ја крена на повисоко ниво нашата свест дека треба да донираме 100 денари? Затоа и ги мразам тие хуманитарни подфоруми. Реплицираат сите кои сакаат да кажат колку многу се хумани, човечни, а уствари само пишуваат, ништо друго не прават.

И мене ме заболе за некоја пејачка, ама дај барем остајте ги нека си почиваат во мир. И немој повеќе шала на сметка на Тоше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom