Криптовалути - Генерална дискусија

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.736
Поени од реакции
907
Има по Instagram милион профили

Член од
12 март 2009
Мислења
21.371
Поени од реакции
17.555

Или биткоинот ќе рипне или валутите што се печатат ко Тоалет папир ќе паднат и да се опљачкаат пак малите

Член од
12 март 2009
Мислења
21.371
Поени од реакции
17.555
Член од
22 јануари 2016
Мислења
18
Поени од реакции
1
Zdravo drugari ako moze nekoj da pomogne bi sakal da prasam kako stigaat pari na makedonska smetka od icmarket dali ima nekoj iskustvo da objasni dali treba nova smetka da se otvori vi blagodaram

Член од
28 октомври 2019
Мислења
309
Поени од реакции
202
citam nesto od 20/2 ke moze da se prodavaat pi coini
znae li nekoj da mi objasni kako ide toa? i kade ? na binace velat nema da moze
mene ne mi e jasno kako se prodavaat, samo kliknes i od pi coini gi pretvori vo evra pr ili treba da cekam nekoj da gi kupi ? i kako potoa se prefrlaat na smetka ?
moze smesno e ama jas vrska nemam od ova pa ako nekoj znae da mi objasni

Член од
28 октомври 2019
Мислења
309
Поени од реакции
202
uma li nekoj sto stvarno se razbira da mi objasni vo poraka ili tuka, mene prvpat mi e
gi prefrliv tie pi coini na OKX ko depozit no sega imam problem, ne mozam da gi prefrlam na wallet , mi sedat na exchange
koga idam na ova walet mi otvara web3 nesto napraviv se toa no koga idam da prefrlam pi coinite mi pisuva poraka withdrawal address is in the wrong format or doesent exist, check and try again
a taa mi e adresata avtomatski mi ja dade koga otvoriv toj web3 novcanik
i sega sto da pravam, kako da sredam ova?
dali toa znaci deka od excange jas nema da moze da gi izvadam i mi propadnaa .. i ako slucajno im porasne cenata jas samo ke si gi gledam a nema da moze da gi izvadam, a imam nad 2000 pi :(
inaku im pisuvav i na support, mi baraa da im pratam skrinovi im prativ no ne mi odgovorija vekje...
a citav i tamu na catot na pi aplikacijata nekoja ako ubavo razbrav za istoto prasuvase i veli spam e ova nikako ne moze da se prefrlat vo novcanik
ako nekoj se razbira da mi objasni ova

Член од
4 април 2023
Мислења
34
Поени од реакции
22
Zdravo na site znam deka ne e za tuka ovoj post ke go izbrisam za kratko samo sakam da objavam edna besplatna aplikacija za kopanje (mining PI COIN) koj saka moze da ja simne na telefon ne trosi baterija i memorija za pobrzo kopanje unesete go mojot kod

Attachments

Член од
7 јули 2019
Мислења
51
Поени од реакции
5
Како да повлечам пари од скрил.
Ми дава само преку мастер а јас сум на виза.

Kajgana Shop

На врв Bottom