- Член од
- 1 јануари 2010
- Мислења
- 1.948
- Поени од реакции
- 1.500
Прибери го мачорот, дај му субвенции храна, ќе поживее.Мачоров пред зграда ќе го крстам Раде. Да ми поживее, ептен сака да се гали.
Прибери го мачорот, дај му субвенции храна, ќе поживее.Мачоров пред зграда ќе го крстам Раде. Да ми поживее, ептен сака да се гали.
Значит Раденко сам против сите, шо ве ебам ќе ве сечам, РамбоооНаводно Раде Штекли ја издал групата на Барон, поради тоа што давал информации на инспектор од Анб.По тоа што овие од Барон добија финансиска сила, маваат рекети и камати по некои лица/локали и они му го припремиле сценариото.
ова наводно мнугу ми е сомнителноНаводно Раде Штекли ја издал групата на Барон, поради тоа што давал информации на инспектор од Анб.По тоа што овие од Барон добија финансиска сила, маваат рекети и камати по некои лица/локали и они му го припремиле сценариото.
у случају Рата бежите авионима ЈАТА
kako go definiras zborot plaslivc (pukat na east gate) se soglasuvam so zborot ne-profesionalec ame plaslivci ne e bas tako.Овие што "сакаат" да го убијат Штекли баш и не се некои професионалци. По начинот на стартување изгледа се плашливци.
Несериозна "работа" .
Гледаат луѓето сел ден Долина на волците и се замислуваат како Полат Алемдар
Деца неваспитана
Се согласувам дека престрого е да се каже дека се плашливци, ама да се каже дека се аматери, тука веќе не може да се згреши. Јас ова го реков уште кога го пукаа во east gate иако некој сакаа да ме убедат во спротивното.kako go definiras zborot plaslivc (pukat na east gate) se soglasuvam so zborot ne-profesionalec ame plaslivci ne e bas tako.
Tolku kontradikcii nemam videno odamna vo eden tekst.Toa e od ohrid koga nemas pojma sto se desava vo skopje vo cair da zboruvas glupostiСељами,Емини,Ештрефи,Маслени/версачи екипата Барон и лидерот на Барон Аки јусуфи беа спонзори и активисти,полначи на кутии, на изборната победа на денешнава коалиција ИСИС/Бит пазар /Небањати......е сега дали тие заедно со дечкото од дубаи и некој трет стојат зад трите неуспешни атентати во скопје ......
Доказ дека ВМРО-ДПМНЕ го оживува патриотизмот кај младите!