Криминалци и криминални групи во МК

Ivan898

they see you, but you don't see them!
Член од
3 јуни 2020
Мислења
417
Поени од реакции
792
Наводно Раде Штекли ја издал групата на Барон, поради тоа што давал информации на инспектор од Анб.По тоа што овие од Барон добија финансиска сила, маваат рекети и камати по некои лица/локали и они му го припремиле сценариото.

Член од
24 август 2017
Мислења
604
Поени од реакции
1.373
Наводно Раде Штекли ја издал групата на Барон, поради тоа што давал информации на инспектор од Анб.По тоа што овие од Барон добија финансиска сила, маваат рекети и камати по некои лица/локали и они му го припремиле сценариото.
Значит Раденко сам против сите, шо ве ебам ќе ве сечам, Рамбооо :icon_mrgr:

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.529
Поени од реакции
9.409
ова наводно мнугу ми е сомнително

Бигфут

Д'р м'р
Член од
30 јануари 2022
Мислења
31
Поени од реакции
61
Овие што "сакаат" да го убијат Штекли баш и не се некои професионалци. По начинот на стартување изгледа се плашливци.
Несериозна "работа" .
Гледаат луѓето сел ден Долина на волците и се замислуваат како Полат Алемдар
Деца неваспитана

Член од
14 јули 2023
Мислења
43
Поени од реакции
91
Овие што "сакаат" да го убијат Штекли баш и не се некои професионалци. По начинот на стартување изгледа се плашливци.
Несериозна "работа" .
Гледаат луѓето сел ден Долина на волците и се замислуваат како Полат Алемдар
Деца неваспитана
kako go definiras zborot plaslivc (pukat na east gate) se soglasuvam so zborot ne-profesionalec ame plaslivci ne e bas tako.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.529
Поени од реакции
9.409
kako go definiras zborot plaslivc (pukat na east gate) se soglasuvam so zborot ne-profesionalec ame plaslivci ne e bas tako.
Се согласувам дека престрого е да се каже дека се плашливци, ама да се каже дека се аматери, тука веќе не може да се згреши. Јас ова го реков уште кога го пукаа во east gate иако некој сакаа да ме убедат во спротивното.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.648
Поени од реакции
2.745
Сељами,Емини,Ештрефи,Маслени/версачи екипата Барон и лидерот на Барон Аки јусуфи беа спонзори и активисти,полначи на кутии, на изборната победа на денешнава коалиција ИСИС/Бит пазар /Небањати......е сега дали тие заедно со дечкото од дубаи и некој трет стојат зад трите неуспешни атентати во скопје ......

Член од
8 јануари 2023
Мислења
21
Поени од реакции
39
Сељами,Емини,Ештрефи,Маслени/версачи екипата Барон и лидерот на Барон Аки јусуфи беа спонзори и активисти,полначи на кутии, на изборната победа на денешнава коалиција ИСИС/Бит пазар /Небањати......е сега дали тие заедно со дечкото од дубаи и некој трет стојат зад трите неуспешни атентати во скопје ......
Tolku kontradikcii nemam videno odamna vo eden tekst.Toa e od ohrid koga nemas pojma sto se desava vo skopje vo cair da zboruvas gluposti

Член од
27 јули 2023
Мислења
6
Поени од реакции
32
Plashlivci se itekako posto vo east gate puka pa bega kako zajak,sea so bombava se vide deka ne sakaat ni senkata na rade da mu ja vidat,baska zastiteni se kako beli mecki ni sds ni dpmne ne gi apsi i oni ke se narekuvaat kriminalci...placi picki cel zivot na grbot na Amerika kaleto i na stranski ambasadi samo od negde pomosh baraat.Da pukase Makedonec vo east gate ke bese uapsen za 24 casa.Ama ne, najlesno e da obvinis nekogo za albanofobija slepi ame nie ne gledame sto sve vi e dozvoleno

Kajgana Shop

На врв Bottom