Криминалци и криминални групи во МК

Член од
25 октомври 2023
Мислења
2
Поени од реакции
0
https://fokus.mk/arhiva-nov-napad-isto-mesto-ista-meta-dali-napadot-vrz-shtekli-e-povrzan-so-pregrupiraneto-vo-podzemjeto-na-relatsija-grchets-baron/
Дали е вистина тоа што се пишува по портали,дека Штекли е дел од ново настаната група “Барон”??
Автоматски споено мислење:

Vo molot se slusnaa 6 istreli, napagjacot bil vo kladilnica ima na fokus stranata so slika kako sedi

da se nadovrzam samo

Член од
25 август 2023
Мислења
414
Поени од реакции
751
Se izvinuvam ste slusnale li za sok na teloto osobeno gorniot del so 6 kursuma da stoi na noze. So eden kursum pagas na zemja od sokot na teloto koe go prezivuva. Partal go napravil, a zamislite drugiot dobil 4 kursumi. Jas na film dosega ne vidov so 6 kursuma da stoi na noze. Ova e traeen invaliditet.
A go znaes li ti desho panovski ? 50 cent? 9 kursuma ima preziveano ete go vo idrizovo

Член од
22 јуни 2019
Мислења
247
Поени од реакции
871
Se izvinuvam ste slusnale li za sok na teloto osobeno gorniot del so 6 kursuma da stoi na noze. So eden kursum pagas na zemja od sokot na teloto koe go prezivuva. Partal go napravil, a zamislite drugiot dobil 4 kursumi. Jas na film dosega ne vidov so 6 kursuma da stoi na noze. Ova e traeen invaliditet.
Мене ми се случи нешто слично.Не ме пукаа но имав сообраќајна несреќа.Бев тешко повреден но првите половина час верувај не осетив никаква болка највероватно од стрес.Кога дојдоа од брзата помош и кога ми рекоа дека треба да одам во болница затоа што имам огромен хематом на главата почнав да чуствувам болка и почнав да губам свест.Мислев дека сум само од стаклото исечен,а не дека пола глава ми е отворена

Член од
15 февруари 2019
Мислења
1.060
Поени од реакции
4.088
највероватно од стрес
Не од стрес туку адреналин

Исто како кога ќе ја повредиш ногата, до вечер не осеќаш скоро ништо али сабајле кога ќе станеш не можеш да стоиш

Член од
22 јуни 2019
Мислења
247
Поени од реакции
871

Исто како кога ќе ја повредиш ногата, до вечер не осеќаш скоро ништо али сабајле кога ќе станеш не можеш да стоиш
Од андреналин од стрес од што и да беше можда и од двете.Важно е дека тој половина час не ги памтам многу добро само знам дека сум функционирал колку толку.А верувај бев прилично лошо повреден

Член од
25 август 2023
Мислења
414
Поени од реакции
751
Од андреналин од стрес од што и да беше можда и од двете.Важно е дека тој половина час не ги памтам многу добро само знам дека сум функционирал колку толку.А верувај бев прилично лошо повреден
Te boli kur si lapal 10ka so kromid

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.223
Поени од реакции
10.280

Виткање зглоб друже нема везе со адреналин, туку додека е топло местото не боли, боли кога ќе се олади у мирување. Адреналински шок те мава у такви ситуации ко овие, пукање, сообраќајка итд.

Ivan898

they see you, but you don't see them!
Член од
3 јуни 2020
Мислења
417
Поени од реакции
792
Кој е овој Беким Америка?
Работеше во Пекара во Сарај па во Германија отиде и направи собраќајни прекршоци и требал казната да ја плати.

Kajgana Shop

На врв Bottom