sto tie be kopile ? da ne sakas severna bugarija da bide ili sto e problemot ?Na tetkati severna
sto tie be kopile ? da ne sakas severna bugarija da bide ili sto e problemot ?Na tetkati severna
Seljanduro samo Makedonijasto tie be kopile ? da ne sakas severna bugarija da bide ili sto e problemot ?
Vie najde da zborite be posle primanjeto emigranti koga kako gluvci begavte od milosevic koga ve tepaa kako gluvci na kosovo? Vie ke kazuvate severna? Kleknete ednaska i kazete fala sto ve primivme inaku sega 80 posto ke bevte 3 metra pod zemja , go*na od lugjesto tie be kopile ? da ne sakas severna bugarija da bide ili sto e problemot ?
godini nemas kolku tepal ovojima li negde vo sk kako na ovoj shteker blindirani xhami se javiv vo novus i edelprom nemaat inace ist gej tamu od sekjuriti mu se javil na seval deka ovoj dosol i mu baral reket ovoj rekol vo podrum sum sega posle zila i oki mene me ççekaat ama aj za tvoj ater i mavnal dva golden igla i go brkal ovoj se skril vo masimo dauti vo garderoba pa posle na parking ama ne go pogodil nema sto site se na instagram toni montana u citulji a koga treba begat site dzbae posle xhemo od koga go utepaa drug eroj nema, samo pixki brat mala bara puna gusteri tamu tiktok vozi mercedes pie xhoni woker a od policija koga go apsat se mocha vo gaki, xhemo samarase po 5 policai nisto ne mu mozea razoxharan sum skros samo selfi i separinja nikoj nema prava muda ke mi go pravat muabet posle podzemje koe podzemje ova ko na vrv na xhevahir da si kulite 100 metra nad zemja ebati podzemjeto, shverecerat 4 live, chivsha balistet.
godini nemas kolku tepal ovoj
AGIM KRASNIQI
youtube.com
Прегледај го приврзокот 388872
so vrzani race ne samo svedok i policajci..
ili
Групата на Красниќи нападнала полицаец - Вечер
Африм Ферати и Фадиљ Точи, членови на групата на Агим Красниќи, завчера во село Кондово нападнале полицаец кој не бил на должност. Инцидентот се случил воvecer.mk
za kraj za blerim daci tek ke doznavate sto vi napravil a nikoj ne go poznavase takvi eden kup ima i sega pak ne gi poznavate gi nema na tiktok
dobro kuurot da mi go jadesO brat znam deka go liçat dvajcata eden na drug ama si go pravel greshka. Toj agim mozhe go tepal na luxhe ama znaes na ovoj drug kolku go tepale? Nemal koncert na nego bez da go tepale i policia i mafiashi i publika i kokain a çak i zheni go tepale havuz bilo havuz uste sto ne go palele so benzin koga ovoj se pojavuval kade bilo eve vidi shto go pishuva tuka
Прегледај го приврзокот 388874(ФОТО) Демолирана салата „Борис Трајковски“ по концертот на Аца Лукас
Вчеравечер во салата„Борис Трајковски“ во Скопје се одржа предновогодишниот концерт на познатите Аца Лукас, Милица Павловиќ и Пеѓа Меденица. По завршувањето на концертот салата беше демолирана пишува Независен .time.mk
agim nema tolku vo kondovë çaj pieno kolku go tepale na ovoj.
O brat kurot ti go turile vo çorba posle sunet i go davale na zeni, ne znam koj go jadel nekoja bratuxhedka ke si prashah toa takov bil hadet prashaj go hoxha.dobro kuurot da mi go jades
da taka pak kuurot da mi go jadesO brat kurot ti go turile vo çorba posle sunet i go davale na zeni, ne znam koj go jadel nekoja bratuxhedka ke si prashah toa takov bil hadet prashaj go hoxha.
pa mora da bideme takvi so severcite uste nekolku godini pa posle ke vidime aj cao https://vlada.mk/Dxorche Drzavha ....
Џорче сфе даде леџендарни луџее
Курот да ни го јајте цела Македонија .....
ЏорчеТаун рипризент .....
Ние сме законот на улицата ...
Иде у позадина ....
Zorica Brunclik - Otkopcano jelece - (Audio 1998)
Label and copyright: Zorica Brunclik Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!Music: I. MangaficLyrics: I. Mangafi...www.youtube.com
Imas pozdrav od severcite i bas tamu od gjorce eden GORJAN SLAVESKI SVETSKI SAMPION VO BOKS SO GOLI RACE ajde pozdrav sega a vie imate sampioni vo mafijanje na tiktokpa mora da bideme takvi so severcite uste nekolku godini pa posle ke vidime aj cao https://vlada.mk/
O brat kurot ti go turile vo çorba posle sunet i go davale na zeni, ne znam koj go jadel nekoja bratuxhedka ke si prashah toa takov bil hadet prashaj go hoxha.