- Член од
- 22 септември 2017
- Мислења
- 339
- Поени од реакции
- 395
Ууухххааа Драгане секоја чест волку длабоко нешто сме немале, да веруваме дека е искрено сосема.
Големи се шансите да е вистина, ја дури начув "државата" дека го убила, многу почнал да им пречи[DOUBLEPOST=1513789955][/DOUBLEPOST]Ууухххааа Драгане секоја чест волку длабоко нешто сме немале, да веруваме дека е искрено сосема.
Ја иам читано дека е прекрстен, дека не е роден со сегашниве име и презиме. Вистина е дека е католик. А нели е у е од поскоро у затвор, после убиството на Џељо? Како и да е, не е он нарачател.Алберт николовски[DOUBLEPOST=1513729913][/DOUBLEPOST]Миленко на негов стил демек шиптаров католик го решил џело али нема логика тој да е нарачател пошто беше во затвор во Америка
Harun..Dzeljo..Agim..???...???Marjan...Pepic...prviot edinstven prezivean od site na slikava,vtoriot koj postigna najmnogu od site,tretiot najgolemata 'budala' sto videl Skopjevo,Tusevski najdobrodusniot,Pepic vtor od po redosled mangup u skopjevo,i prv gazda na agencija za obezbeduvanje ..falat uste 4/5 luge od starata tajfa,koi bile u dobri odnosi ..
Име?![]()
Убиениот во Чаир.
Burim IdriziИме?
По правило во контекст на убиство кој го нарачал е и одговорот зошто е нарачано, вака сеуште е многу далеку од конкретен одговор.Големи се шансите да е вистина, ја дури начув "државата" дека го убила, многу почнал да им пречи[DOUBLEPOST=1513789955][/DOUBLEPOST]
Ја иам читано дека е прекрстен, дека не е роден со сегашниве име и презиме. Вистина е дека е католик. А нели е у е од поскоро у затвор, после убиството на Џељо? Како и да е, не е он нарачател.
Grchec ..Прегледај го приврзокот 182186
Дали знаете од кого е овој мерцедес?
ууууу 6666 вери најсссGrchec ..
Sent from my iPhone using Tapatalk