Криминалци и криминални групи во МК

Член од
8 април 2013
Мислења
40
Поени од реакции
43
Ууухххааа Драгане секоја чест волку длабоко нешто сме немале, да веруваме дека е искрено сосема.
Големи се шансите да е вистина, ја дури начув "државата" дека го убила, многу почнал да им пречи[DOUBLEPOST=1513789955][/DOUBLEPOST]
Алберт николовски[DOUBLEPOST=1513729913][/DOUBLEPOST]Миленко на негов стил демек шиптаров католик го решил џело али нема логика тој да е нарачател пошто беше во затвор во Америка
Ја иам читано дека е прекрстен, дека не е роден со сегашниве име и презиме. Вистина е дека е католик. А нели е у е од поскоро у затвор, после убиството на Џељо? Како и да е, не е он нарачател.

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802
Harun..Dzeljo..Agim..???...???Marjan...Pepic...prviot edinstven prezivean od site na slikava,vtoriot koj postigna najmnogu od site,tretiot najgolemata 'budala' sto videl Skopjevo,Tusevski najdobrodusniot,Pepic vtor od po redosled mangup u skopjevo,i prv gazda na agencija za obezbeduvanje ..falat uste 4/5 luge od starata tajfa,koi bile u dobri odnosi ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Големи се шансите да е вистина, ја дури начув "државата" дека го убила, многу почнал да им пречи[DOUBLEPOST=1513789955][/DOUBLEPOST]
Ја иам читано дека е прекрстен, дека не е роден со сегашниве име и презиме. Вистина е дека е католик. А нели е у е од поскоро у затвор, после убиството на Џељо? Како и да е, не е он нарачател.
По правило во контекст на убиство кој го нарачал е и одговорот зошто е нарачано, вака сеуште е многу далеку од конкретен одговор.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Горан Мујо се почесто на најголемата балканска страница за криминал legende devedesetih
FB_20171221_17_42_39_Saved_Picture.jpg
FB_20171221_17_42_54_Saved_Picture.jpg
Српски портал за појавувањето на Мујо на страницата и нејзиниот инстаграм профил, во порталот се нагласува дека Горан Мујо бил пријател со Милорад Улемек Легија.
http://www.espreso.rs/vesti/drustvo/205935/on-je-makedonski-legija-citavo-telo-mu-je-bilo-isarano-vodio-je-lavove-a-biografija-nimalo-naivna-foto

Член од
20 декември 2017
Мислења
376
Поени од реакции
203
Искрено, не знам колку е вистина тоа. Никогаш немаше ништо пишано за тоа на неговата ФБ страна. Не викам дека не е вистина, само што не верувам на тоа.[DOUBLEPOST=1513879125][/DOUBLEPOST]Кога сме веќе кај Мујо. (Ако ја има сликата, извниете)
[DOUBLEPOST=1513879369][/DOUBLEPOST]http://svedok.org.mk/mk/record.php?id=540

Kajgana Shop

На врв Bottom