Аспарух на махалатаа
Tibet
- Член од
- 26 декември 2020
- Мислења
- 182
- Поени од реакции
- 264
Na shala beshe izvini ako te povredivДа не си бил кај мене,па да одговараш персонално во мое име, претпоставка да си даваш слободно дали сум дома затворен?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Na shala beshe izvini ako te povredivДа не си бил кај мене,па да одговараш персонално во мое име, претпоставка да си даваш слободно дали сум дома затворен?
I muzej eden da klajme crno rizec ke go drzi ramka vodic ke bideБи се нафатил некој да уредува Википедијa ? Имате богати информации доста, пренесете и тука .
На тој големиот светски форум Стрит Гангс, на темата за Македонија, имаше еден член Добре што пишуваше на англиски, добри текстови за криминалци од Македонија, побарајте дозвола од него и уредете директно со тие мислења, тоа е најлесен пат за да се збогати со информации на Википедија делот за Македонска Мафија.Би се нафатил некој да уредува Википедијa ? Имате богати информации доста, пренесете и тука .
Одлично. Тоа е целта.Отвори,српска,албанска,бугарска,грчка,сфе има убаво пишано.Еве пример за бугариве . Имаш котракт убиства од 1989,детали итн.На тој големиот светски форум Стрит Гангс, на темата за Македонија, имаше еден член Добре што пишуваше на англиски, добри текстови за криминалци од Македонија, побарајте дозвола од него и уредете директно со тие мислења, тоа е најлесен пат за да се збогати со информации на Википедија делот за Македонска Мафија.
Постара е сликава, касно ја објавувашПрегледај го приврзокот 333181
Порака од Тоте Беланоца од затворот во Шутка или Идризово, "Затворот е само пауза во играта".