Криминалци и криминални групи во МК

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866

еве ги и хиените

сепак, тука се спомнуваат лица од нарко-картел близок на министерот

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.091
Поени од реакции
74.871
Мене ми е најсмешно што и по толку години, нашиве формуџии уште НЕ ВЕРУВАЛЕ дека нашите би прикриле убиство, пошто убиениот бил странец. Абе за пари и пред ДУИ, убиство на родена мајка би скриле.

Член од
8 јануари 2022
Мислења
87
Поени од реакции
245
Според информациите од лекарите што го примиле сега починатиот, лицето имало престанок на работата на срцето, масивен оток на мозокот, пресечен јазик и висока телесна температура. По приемот бил ставен на апарати за дишење и бил во животно загрозувачка состојба, а наредниот ден и покрај обидите за реанимација починал.

Од каде сега ваква изјава на лекарите кои го примиле? Од кога тоа пресечен јазик не е видлива повреда? Ај за масивен оток на мозокот не сум запознаен колку е видливо ама ипак оток личи на нешто што е видливо. Али за јазикот како не е видливо? Многу контрадикторности
При пад може да се предече јазикот,а падот може да е од мозочен удар,срце а во случајов удари.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
При пад може да се предече јазикот,а падот може да е од мозочен удар,срце а во случајов удари.
абе ја ќе ти склопам хронолошки сплет на можни настани кој ќе покаже дека ама баш сите вести кои беа објавени се точни

со све тоа дека починал од срцев

Последно уредено:
Член од
8 јануари 2022
Мислења
87
Поени од реакции
245
абе ја ќе ти склопам хронолошки сплет на можни настани кој ќе покаже дека ама баш сите вести кои беа објавени се точни
Ок
Екипата значи е крива како што кажа ризецот?
19годишна девојка е дел од екипата?

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.672
Поени од реакции
4.367
Да, можно е, ама многу поверојатно е да е пресечен од удари. Е сега, кога првата информација ти е дека некој е претепан, тој ти лежи со пресечен јазик во болница, како може ти ко лекар да даваш изјава дека нема видливи повреди?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Ок
Екипата значи е крива како што кажа ризецот?
19годишна девојка е дел од екипата?
Не знам дали баш таа екипа е крива.
Некоја екипа е крива, сигурно.
Пошто само екипа може овие мешетарења да ги праи. Не е тоа рандом регулар Џо.
Автоматски споено мислење:

како може ти ко лекар да даваш изјава дека нема видливи повреди?
ех, сега и ти толку директно идеш....

Наша е довојката иначе, ако тоа те интересира.
од кај кур знаеш дека пичката е наша?

Дека наши се ебат со УЧК? Ако е тоа, онда можна валидна претпоставка.

Нашите ќе си продолжеа со наративот да не се умешале од Хрватска.

Така викаат некои.

Последно уредено:
Член од
17 август 2011
Мислења
10.395
Поени од реакции
18.548
Мене ми е најсмешно што и по толку години, нашиве формуџии уште НЕ ВЕРУВАЛЕ дека нашите би прикриле убиство, пошто убиениот бил странец. Абе за пари и пред ДУИ, убиство на родена мајка би скриле.
И го сокрија ли? И каква врска има со Дуи случајов?
Не си бладајте, има 0 посто шанси да се скрие убиство на странски државјанин, и тоа не некој рандом наркоман туку ракометар.

од кај кур знаеш дека пичката е наша?

Дека наши се ебат со УЧК? Ако е тоа, онда можна валидна претпоставка.

Нашите ќе си продолжеа со наративот да не се умешале од Хрватска.

Така викаат некои.
Од кај кур знам? Зашто пола мало работи во полиција, и сме мала земја па не е тешко да стигне информација до тебе.

Да, можно е, ама многу поверојатно е да е пресечен од удари. Е сега, кога првата информација ти е дека некој е претепан, тој ти лежи со пресечен јазик во болница, како може ти ко лекар да даваш изјава дека нема видливи повреди?
Некој опасно забрљал работа у болница, дали пробувал да скрие, дали толку му е капцитет ама претепан до смрт да нема видливи знаци..хм.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Абе, у крајна линија, да ги фатат кои се и да одговараат. Тоа е најбитно.

Овие некој извор цитираат:

- Ovo je nečuveno. Svjesno su išli zataškavati slučaj. Politički su kompromitirani, vrhuška bolnice je gurala stvari pod tepih. Ovo će biti veliki skandal, ako ne bude pritisaka na tužiteljstvo. Sramota je za svakog liječnika. Nadam se da će svi dobrano odgovarati - u bijesu nam je rekao visoko pozicionirani izvor u skopskoj bolnici, koji nam je još jučer rekao da je Denis u bolnicu stigao brutalno pretučen i krvave glave. Dodao je da su se sigurno koristili i bokseri, a vjerojatno još neki tupi predmeti.

Последно уредено:
Член од
4 ноември 2019
Мислења
40
Поени од реакции
44
10 strani muabet pa teorii pa krienje ne znam sto. Abe kakvo crno krienje, donesen e vo bolnica bez tragi na nasilstvo, znaci skrsenici deformacii itn. Imase vnatresni krvarenje + otok na mozokot koj sto blokirase protok na kislorod vo mozokot. Ne znam zosto poludea lugjeto, mozebi poradi prvata vest sto izvesti deka imalo brutalno tepanje so sipki. Suma sumarum kjotek ima + loso paganie + direktni povredi na mozokot sto imale posledica na smrt. Storiteli ne se grupa ekipa itn. Mokjni so $$, da mozebi. I nema zataskuvanje na slucaj, samo nedovolno dobra prvicna procenka

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866

еве ги и другите хиени

Член од
21 март 2022
Мислења
5
Поени од реакции
0
Која е докторката се знае ли што потпишала дека нема повреди знаете ли некој?

Kajgana Shop

На врв Bottom