Izolirani se kolku e predvideno, u posebno odelenie i sprat, i sami u dvor, samo sto site se u istoto odd. Kvalifikuvani.Треба да бидат изолирани и оддалечени вакви ликови ама корупцијата си го прави своето
Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
Е богами, ова е врло битна информација.Добив една информација која е поврзана со семејството на Даут Кадриовски, внукот на Даут бил близок со Репки Арслани, не ретко Мехмет Кодра и Јетон Жила во ноќен клуб седеле со внукот на Даут, се зборува и дека кога одел во ноќен клуб, Мехмет секогаш на врата ставал и свои луѓе.
Isto treba da se dodade deka Daut Kadriovski cickoto na gore navedeniot od Saraj, koj e proglasen za najopasniot shef na albanskata mafija od amerika, iako go vodea dolgi godini za iscenznat, pronajden e vo Area 51 vo Los Alamos, so izrasnati ushi od Grey alienЕ богами, ова е врло битна информација.
Фала што ја пушти у етер.
Мене ме занима на пример што нарачуел за пиење кога одел у ноќен клуб и дали преферирал коњопој или сепаре.Isto treba da se dodade deka Daut Kadriovski cickoto na gore navedeniot od Saraj, koj e proglasen za najopasniot shef na albanskata mafija od amerika, iako go vodea dolgi godini za iscenznat, pronajden e vo Area 51 vo Los Alamos, so ushi od Grey alien
Jas slusnav deka sakal da visi po irski barovi, da pie irish cofee so vekija, i toa zosto go izlazale kako mlad deka lici na Miki Rurk, a mu zborele za lepi dzoniМене ме занима на пример што нарачуел за пиење кога одел у ноќен клуб и дали преферирал коњопој или сепаре.
мртвите вгроб да им ги ебам на сите шо ги наброја. Доволно е само еден амин од некој нареден по чесен светски поредок и ке биде Скопје крв до колена у буквална смисла на зборот... мн луѓе ќе сватат дека дрога,оружје,пронституција помешано со верски фанатизам е лоша работа.Уште една информација што звучи претенциозно, екипата позната како Грчец Дуќанџиќ добила прекар "Еди Америка" што значи "Знае Америка", во смисла знае Америка за нас. Дали си го усвоиле слоганот, прекарот сами или им го дале овие што живеат за да се сликаат и снимаат со нив не знам, а тоа дека америчка Деа знае за нив и за сѐ останато што се случува во државава точно е секако, си пишуваа они тоа јавно во извештаите за регионот одамна.
Брате многу длабока и широка е темата зошто е ваква ситуацијата во Македонија и во регионот, а башка и не е за тука тој муабет, оф топик би било да пишуваме во тој правец.мртвите вгроб да им ги ебам на сите шо ги наброја. Доволно е само еден амин од некој нареден по чесен светски поредок и ке биде Скопје крв до колена у буквална смисла на зборот... мн луѓе ќе сватат дека дрога,оружје,пронституција помешано со верски фанатизам е лоша работа.
Cudna rabota![]()
Полиција упадна во Грчец, претреси во ресторан кој се поврзува со наркобосот Шеваљ
Полицијата правела рација во објектот на Шеваљ Муареми, кој важи за познат наркобос од Грчец. Според неофицијални информации, полицајци упаднале во угостителски објект каде газда е тој. Добивај вести на вибер Рацијата била заедно со Пазарната инспекција, која констатирала дека објектот работел...a1on.mk
Se mota nesto ovde, zatoa sega e Sheval vo Spanıja![]()
Полиција упадна во Грчец, претреси во ресторан кој се поврзува со наркобосот Шеваљ
Полицијата правела рација во објектот на Шеваљ Муареми, кој важи за познат наркобос од Грчец. Според неофицијални информации, полицајци упаднале во угостителски објект каде газда е тој. Добивај вести на вибер Рацијата била заедно со Пазарната инспекција, која констатирала дека објектот работел...a1on.mk