Za sto tocno pocnuva problemot vo minatoto, koi od Kurtovic ucestvuva. Koj e posledniot incident, koj ucestvuva I sto se slucuva pa e tolku vazno da se objaviШто не е јасно во текстот?
Za sto tocno pocnuva problemot vo minatoto, koi od Kurtovic ucestvuva. Koj e posledniot incident, koj ucestvuva I sto se slucuva pa e tolku vazno da se objaviШто не е јасно во текстот?
Вчера колку што знам не ескалирала ситуацијата, придружбата била викната повеќе за заплашување, кои сѐ од Куртовиќ учествувале во сите инциденти досега не знам, сите 5,6 случки беа објавени на темава, побарај ги на лупата. На останатите прашања, одговорив со претходното мислење за случајот.Za sto tocno pocnuva problemot vo minatoto, koi od Kurtovic ucestvuva. Koj e posledniot incident, koj ucestvuva I sto se slucuva pa e tolku vazno da se objavi
Stom nemalo incident bil prazen muabet a I Kurtovic veke se oslabeni. Dolgogodisnite robii I problemi gi oslabeaВчера колку што знам не ескалирала ситуацијата, придружбата била викната повеќе за заплашување, кои сѐ од Куртовиќ учествувале во сите инциденти досега не знам, сите 5,6 случки беа објавени на темава, побарај ги на лупата. На останатите прашања, одговорив со претходното мислење за случајот.
off mnogu ke gi zaplasat ...Вчера колку што знам не ескалирала ситуацијата, придружбата била викната повеќе за заплашување, кои сѐ од Куртовиќ учествувале во сите инциденти досега не знам, сите 5,6 случки беа објавени на темава, побарај ги на лупата. На останатите прашања, одговорив со претходното мислење за случајот.
Психички болен нестабилен тип, некои слики кои ги објавува во профилот му се слики од порано, летоска и со Тоте беше во дружба…"Пребројте се, јавите се по пријатели. "Инфлуенсерот" Енвер Тоска што уби, ограби и запали колега и е осуден на 18 године затвор бил на прошетка. У меѓувреме со iPhone си води профил."
Прегледај го приврзокот 318391
Превземено од Твитер.
србото от Битола леже затвор со фката за кражби замина 1997 осма се збораше дека замина шветска. Последно шо го видовме кога дојде за свадбата во Велес беше опасно го памтам како дете сите му се плашеаAco Makedonac, Dvostruki Ubica u Pokušaju i Sasvim Zadovoljan Tip - Uspješan perač narkonovca, uspješan narkodiler, relativno uspješan pucač, sasvim blizu Dodiku i veoma visoko iznad zakona
![]()
![]()
Aco Makedonac, Dvostruki Ubica u Pokušaju i Sasvim Zadovoljan Tip - Uspješan perač narkonovca, uspješan narkodiler, relativno uspješan pucač, sasvim blizu Dodiku i veoma visoko iznad zakona
Piše: Slobodan Vasković Na nasovnoj slici je Aleksandar Mičić, zajedno sa Nenadom Nešićem, najveći perač prljavog novca za Kavački Klan iz R...slobodanvaskovic.blogspot.com
![]()
Ликот се појавува на видеата од сунетот со Шабан Шаулиќ и Шериф Коњевиќ.
Фото шоп му се"Пребројте се, јавите се по пријатели. "Инфлуенсерот" Енвер Тоска што уби, ограби и запали колега и е осуден на 18 године затвор бил на прошетка. У меѓувреме со iPhone си води профил."
Превземено од Твитер.
Сега кога официјално не е во полиција, изгледа им се вовлекува на криминалците постојано, иначе скроз не е токму психички, се гледа и по погледот и по тоа што сака да го прикаже.Психички болен нестабилен тип, некои слики кои ги објавува во профилот му се слики од порано, летоска и со Тоте беше во дружба…
A sto bidna so tote i toj vo zatvor e kako gledam na fejsbuk, raspadnaa skroz bellanoca.Психички болен нестабилен тип, некои слики кои ги објавува во профилот му се слики од порано, летоска и со Тоте беше во дружба…
Кур се стресе во ладна водаA sto bidna so tote i toj vo zatvor e kako gledam na fejsbuk, raspadnaa skroz bellanoca.
Интересно, му го разгледав профилот и ме зачуди во тие што ги прати има истакнати ликови од Чкембари."Пребројте се, јавите се по пријатели. "Инфлуенсерот" Енвер Тоска што уби, ограби и запали колега и е осуден на 18 године затвор бил на прошетка. У меѓувреме со iPhone си води профил."
Превземено од Твитер.
Па искрено не ме ни чуди, се сменија работите насекаде.Интересно, му го разгледав профилот и ме зачуди во тие што ги прати има истакнати ликови од Чкембари.