Криминалци и криминални групи во МК

Член од
17 август 2021
Мислења
35
Поени од реакции
57
Кодошот на слобода

све му е џабе... одамна судијата свирна крај за него...

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
УБИЕН МАЖ ВО ПРЕСТРЕЛКА Пукано е кај бензинската во Топанско Поле

ИЗБОР СКОПЈЕ

Од Плусинфо Објавено 01/09/2021 10:59:28

Член од
12 мај 2021
Мислења
110
Поени од реакции
225
Момци од Топанско пред убиството имало проблем и со Камер, и му пикнале бомба пред година дена во неговата зграда, но не експлодирала.Исто и екипата од Гази Баба почна да рекетира до некои околини.

Член од
5 февруари 2019
Мислења
68
Поени од реакции
160
Момци од Топанско пред убиството имало проблем и со Камер, и му пикнале бомба пред година дена во неговата зграда, но не експлодирала.Исто и екипата од Гази Баба почна да рекетира до некои околини.
Ne meshaj babi i zhabi ne treba da si posebno upaten imase po site portali i za ubistvoto vo topansko i za bombata sto ne se aktivirala kaj Kamer vo dvor ne vo stan i toa bea dvee sosema razlicni prikazni a ova denes e sosema treta :)

Член од
12 мај 2021
Мислења
110
Поени од реакции
225
Ne meshaj babi i zhabi ne treba da si posebno upaten imase po site portali i za ubistvoto vo topansko i za bombata sto ne se aktivirala kaj Kamer vo dvor ne vo stan i toa bea dvee sosema razlicni prikazni a ova denes e sosema treta :)
Добро, не гледам како мешам баби и жаби, бидејки за Камер ми е соопштено дека има и стан во Бутел 2 кај НЛБ банката што беше ограбена пред година и пол, и очигледно дека сум згрешил дека бомбата му ја пикнале кај зградата, и не се правам дека сум посебно упатен но само напишав, бидејки се зборуваше дека нешто е поврзано.За момците од топанско не верувам дека си чул за нив, но нема врска, тие со Шенки и Бурим се блиски и со Биштите.За екипата од Гази Баба подобро прашај ги лугето кој имаат дуќани по Чаир , бидејки истата екипа го киднапираа еден торбеш со возило Chrysler Minivans и му бараа голема сума на пари и после тоа никогаш во дуканот кај што му беше не се појави и му ја даде на брат му.

Последно уредено:
Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Еден убиен во пукање во Топанско поле среде бел ден
01.09.2021 15:32

"Во 9 часот изутрина на пешачка уличка која излегува на булеварот „Мкедонско-Косовска бригада“ скопајнецот Ејуп Бислими минувал сам. Од зад грб му се доближил напаѓачот и во него испукал неколку куршуми. Тетеравејќи се Бислими не успеал да стаса до бензиската во близина и починал на зеленилото на булеварот. Вработените во околните деловни објекти пријавиле пукање и жртва која лежи, но не виделе напаѓач кој бега. МВР ја констатираше смртта на Бислими, ги најде чаурите од испуканите куршуми, но се уште трага по убиецот и по мотивите зад убиството во сред бел ден."

Телма најдетално го опишаа случајот, иначе убиениот Ејуп Бислими неодамна си имал проблеми со Орхан Бајрами Оки, провокации фрчеле и јавно па конфликтот ескалирал вака, со убиство што остава порака.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.314
Поени од реакции
15.480
Еден убиен во пукање во Топанско поле среде бел ден
01.09.2021 15:32

"Во 9 часот изутрина на пешачка уличка која излегува на булеварот „Мкедонско-Косовска бригада“ скопајнецот Ејуп Бислими минувал сам. Од зад грб му се доближил напаѓачот и во него испукал неколку куршуми. Тетеравејќи се Бислими не успеал да стаса до бензиската во близина и починал на зеленилото на булеварот. Вработените во околните деловни објекти пријавиле пукање и жртва која лежи, но не виделе напаѓач кој бега. МВР ја констатираше смртта на Бислими, ги најде чаурите од испуканите куршуми, но се уште трага по убиецот и по мотивите зад убиството во сред бел ден."

Телма најдетално го опишаа случајот, иначе убиениот Ејуп Бислими неодамна си имал проблеми со Орхан Бајрами Оки, провокации фрчеле и јавно па конфликтот ескалирал вака, со убиство што остава порака.
А Оки кој е? оној со Шеваљ или некој друг?

Член од
12 мај 2021
Мислења
110
Поени од реакции
225
А Оки кој е? оној со Шеваљ или некој друг?
Оки е од Серово, Оки Амети.Муабетот што овој убиениот бил закачан со Оки уште од случката која се случи кога неговиот пријател се појави во живеалиштето на Оки и кога му се закануваа дека ќе го тепаат.И на Оки му доаѓа крајот, со доста луге се има скарано за кратко време, Ејуп бил човек да кажеме тврдоглав, не мислел многу и ги зголеми “амбициите” кон Оки, сега единствено ако некој близок на Ејуп ке се освети, пријателите на Ејуп ги има по затвори, некој се во Албанија а тие кој се во слобода ја немаат таа “моќ” да направат удар кон Оки.

Kajgana Shop

На врв Bottom