Нова драма на повидок, кај што се изнесуваат лихварски долгови, вој пат во прашање е Марија Таневска
"VOSKARKE Stela Raspas*ovska .. sama narekuvana devojka od golemoto dobroutro koja mozela site da gi kupi so se partali
).. epa vo dole navedenoto video slusaj kako se gagas od nepoznati lica i zimas 2000ki za smetka dodeka pies vo debar maalo od random luge aloo sestro zlatnaa neli ti e sram da iskacas od kafana i da prosis za 2000cinja za kafe i caj .. uu jaka sponzorusha si bila cim pitacis za 2000ki za ceh
.. a ova ubavice kako isto histerija te fakalo raskazuvajki te doticniot Ratko Kiprovski deka zakasnil so 100evrickite po western sto ne ti stignale dodeka bese u Beograd za uslugata ( dudlanje na negoviot Pe*is
) ).. Grebatorke zosto ne ti gi pustil so vreme paricinjata
.. da si znaela nemalo na nego da mu ispu*is
) nego na bilo koj drug ... ako takva bilo rabotata xaxa , abe sestro ova ne e javna kuka ovde ne zaboravaj ova e edno selo kade sto kur*ste narkomansko so 20godini eden kako Ratko opinok te zbori kako naplakas uslugi taka nareceni Pusenje na K*rovi....I naplata preku WESTERN! Hahahaha .. abe da te prasam uste nesto duso draga, znaejki od mene deka goltarot nema za peleni i mleko za sopstvenoto bebe ti dobivase isto taka histerii kade iatiot toj te raskazuva kako places i histerishas za eden par C I Z M I xaxa .. amori ocajnicke edna sto mislese deka toj te gleda opinokot kako devojka ili mislis kako edna eftina prostitutka a kaj nas moderno receno( sponzorusha ) , so koja si ja ladi glavata radi mene i koj vo hor placete toj za mene a ti za par cizmi i kajsevi gucci
)) .. bas mi e zal sto u toj moment koa si placela za stiklite nemozele vise da mu pomognat lihvarite Kiko od Butel, Koljo i Jasko od Butel .. zosto tamu vise bil zaglaven do gusa, duri go raskazuval sekade kako Kiko doagal po negovata kola ako momentalno ne gi nacrta parite
))..a ako i ova neznaes Stelicke i toa da te potsetam sea nema ni kola srce sea ima dve levi i noze da te vozi
))).. ajde sea lepotice razlepsana so jabucici kako na Sofija Loren
naplateni od gorenavedenive lihvari koj Ratko Kiprovski gi raskazuva kako go finansiraat koa nema za takvite ko tebe sponzorushi ocajni da frki nekoe parice koj iskreno u pravo si do negde sto bi ti bil takov nekoj cirkuzant osven da go strizes narkomanska Ku*vice.. sto i samata sebe bi se zaprasala neli ... epa vaka sea multimiljarderke koja places za cizmite sto ne ti gi kupil sea da te vidime na delo dali ke go spasis i razduzis klosarot Kiprovski a i mojot dug ky*vo od 2500evra za mojata kola koja mu ja zapalija a za toa vo prodolzenie ke citate koj , kako i zosto.. so dokument crno na belo!"
"Da be srce taka e sekoj den i nea i tatjo mu St*aso Kip*vski i S*mir Kuc piromanite ke gi citate.. t.e. Duznicite ..pricekaj u prodolzenie ke procitas"