Криминалци и криминални групи во МК

Член од
27 декември 2019
Мислења
25
Поени од реакции
46
На Сале е бмв-то што е опожарено кај зебра.Стар мангуп од времето,Река ја држеа со брат му и Инсомниа на времето.
Сеа има градежна фирма.
Едит. Не видов дека си пишал подоле.Sorry

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Пред неколку години му запалија и Porsche, пред Park Residence. Сале е доста сериозен и паметен играч.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.895
Поени од реакции
67.548
Никогаш не го разбрав моментов со палење коли. 95% од овие коли се каско осигурани. Тактика на застрашување?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Што би правел Фантом после пукањево?
Би останал во Македонија по одмазда или би избегал, што не е негов стил?

Член од
5 октомври 2011
Мислења
24
Поени од реакции
17
Vo "nase maalo" se zbori deka policija pukala, sakala da go restriktira i natera na poslusnost Oki i negovata grupa posto mnogu zalet zemale. Dzandari kontrolori sto iskoristile sto se ovie u palas i veke se rcnale so pozornici od mvr.
Sto se odnesuva do emin mislam deka e odamna vo penzija i skoro slusnav i deka e bez banka
Автоматски споено мислење:

Abe mnogu golemi lokumi ovie na tote:D

Mislam deka dzeljo go lansirase koleto a ne fantom, oti koga go betoniraa ovca posle cepanjeto vo trgovski, faki edvaj kurtuli i bese shtama vo dragstor beti mafija
I ovca i fantom bea ucenici kaj dzeljo

Sent from my SM-A600FN using Tapatalk

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
I ovca i fantom bea ucenici kaj dzeljo

Sent from my SM-A600FN using Tapatalk
Не е точно.Тие се ученици на Копчар,Типе,Чонгур.Многу покасно влегоа у екипа со Џељо

Истово важи и за Нинџа,само Мачки на своја рука почна

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
На Сале е бмв-то што е опожарено кај зебра.Стар мангуп од времето,Река ја држеа со брат му и Инсомниа на времето.
Сеа има градежна фирма.
Едит. Не видов дека си пишал подоле.Sorry

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Која фирма е негова?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.895
Поени од реакции
67.548
Кај е Чонгур сега, што работи? Уште ли има милион коли?

Член од
2 декември 2019
Мислења
114
Поени од реакции
143
Дајте нешто по детално за овие ликови што ги набројавте во последните коментари..

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Дајте нешто по детално за овие ликови што ги набројавте во последните коментари..
Сите се лихвари од старата гарда, од првите каматари во Скопје :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.313
Поени од реакции
15.475
Не е точно.Тие се ученици на Копчар,Типе,Чонгур.Многу покасно влегоа у екипа со Џељо

Истово важи и за Нинџа,само Мачки на своја рука почна
Vo 90-tite koga studirav vo Skopjeto...imam odeno nekolku pati kaj Čongurot doma vo Kozle. Se druzeše so moj bratučed( po sportskite koli bea) Togas vozeše Mustang, i držeše diakoteka vo park
Se sekavam koga dojde vo Kičevo da stava porcelanski zabi kaj bratučedot.....gi pobara najbelite od site...kako sneg bea koga ke se nasmeeše :pos:
Se sekavam koga Džaro raboteše so Čolić....a ne sakaše da go donesi vo diskotekata vo Kicevo( Kale)... Čongurot ,,go ubeduval,, jadejki čorba vo nekoj ohridki restoran...no Džaro čorbata ja jadel so liceto vo tanjirot:eek:

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Мртов е,за неговото убиство е суден брат Љубе

Орце Коруновски со баграта негова проба да го убие,со не знам колку куршуми во него,така ранет успеа на 4ца да им возврати на огнот со шкорпион на паркинг,сите четворица успеа да ги рани
Имам слушано за Петрит дека секогаш носел два Шкорпиона под капут, а за Тушевски немам мислење (како и за сите), некој велат дека не му бил дораснат на Пикадили никогаш, некој го фалат највеќе итн. Убиството му е најорганизиран мафијашки атентат досега во МК, повеќе од сигурно дека врвот на владата меша прсти во тоа.

D

Deleted member 128786

Гостин
Имам слушано за Петрит дека секогаш носел два Шкорпиона под капут, а за Тушевски немам мислење (како и за сите), некој велат дека не му бил дораснат на Пикадили никогаш, некој го фалат највеќе итн. Убиството му е најорганизиран мафијашки атентат досега во МК, повеќе од сигурно дека врвот на владата меша прсти во тоа.
Ne mu bese dorasnat zosto deluvase impulsivno, ispuka edno cudo kursumi na Orce cekajki go od zaseda i ispopromasi, a Orce od sediste revolveraski, mu vrati so dva istrela i go pogodi i padna ko konj. Ova pred atentatot pukanjeto sto bese sto citam pisale muabeti preraskazuvani, a Marce go izede vo toj duel.
Tocno e deka Ovca i Fantom pocnaa so Kopcar i on gi povrza so Dzeljo i slicni, ama koga gi spomnuvame tipe chongur i drugi, mora da go spomneme i glavniot ucitel sto im bese, a toa bese na tipe tatko mu Kire Tipot. Stariov tip gi obrazuvase negov kalup se. Duri go imam sretnato Fantom so Kire tipot kako po ulica se rasprasuvaa kade se srbite sto gi granatiraa kaj dragstor beti, sakale biznis so niv da pocnat, a posle ispadna tie srbite se istite sto go utepale marijan. Ima li nekoj slika od Kire tipot, stara skola, so po 5 kila zlato se vrakaa od odmor.

Kajgana Shop

На врв Bottom