D
Deleted member 128786
Гостин
Lesna mu zemja
Zija Haracina
m.youtube.com
ete ti pogore,pomegu Zija i Agim.slikata e vo zatvorot vo stip,od idrizovo Nehat e premesten vo stip zatoa sto Nehat brutalno pretepa komandir vo idrizovo zaradi negov drugar.sega e vo begstvo na kosovo.Има ли некоја слика од Нехат?
Иначе филозофи не се потребни во темава.Имате борд филозофија,одете таму.
Ovoj drugar ti Nehat so Sapko i Recko ima li druzeno kasni 90seti?ete ti pogore,pomegu Zija i Agim.slikata e vo zatvorot vo stip,od idrizovo Nehat e premesten vo stip zatoa sto Nehat brutalno pretepa komandir vo idrizovo zaradi negov drugar.sega e vo begstvo na kosovo.
па се лутат криминалците оти ги оговарате, па го куткаат форумотZošto nekolku dena ne bese vo funkcija forumov? Mn cesto vaka se dešava.
ne mi e drugar.i neznam,nego bas mlad go zatvorija,2006 imase nakaj 23 god.Ovoj drugar ti Nehat so Sapko i Recko ima li druzeno kasni 90seti?
Shteta ako e toj sto mislamne mi e drugar.i neznam,nego bas mlad go zatvorija,2006 imase nakaj 23 god.
pojasniShteta ako e toj sto mislam
Фадил Арслани има дојдено кај мене дома пред едно 4-5 години(или малку повеќе....не се сеќавам точно)...дојде со жолт хамер со огромни тркала. Со него влечеше една плавуша девојка.....доста витка и слаба беше.Комбо парт 2
Прегледај го приврзокот 225151
Селфира Јасмин, втор од лево Фадил Арслани, трет Наим Асани.
Фадил Арслани е оној гостиварец што го уапсија во акција Чекан, еден од најголемите газди во Гостивар, човек со јак криминален интегритет во тој дел на МК, иначе покрај сите други и он е во тие што се пуштени од затвор поради "лекување".)
Poznavav eden momak odese kaj sapko vo cair dobar tip i dobar vpecatok mi ostavi negde 98, 99, sapko bese poznat od stranstvo deka go biva, a ovoj isto mi se najde vo nekoj film i tolku ne go vidov veke. Samo ovoj moze i da ne e moze da bil pomal togash. Ako bilo pokasno toa, ama ne be pred vojnata bese.pojasni