Крајници!

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.795
Поени од реакции
8.319
Сакаш да ми кажеш дека ако ги вадам крајниците, постои можност да цркнам? Од најобичен оперативен зафат кој трае 15 минути?
Колку порано ги извадиш, толку подобро. Заради можноста од "цркнување" препораките за "вадење" се ептен заострени.
Автоматски споено мислење:

Колку порано ги извадиш, толку подобро. Заради можноста од "цркнување" препораките за "вадење" се ептен заострени.
Ако си во ШфеЦка, вади ги и не му се мисли. Не се швеѓаните од вчера. Си го знаат тие занаетот ;)

Последно уредено:
Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.840
Поени од реакции
7.452
Сакаш да ми кажеш дека ако ги вадам крајниците, постои можност да цркнам? Од најобичен оперативен зафат кој трае 15 минути?
Podobro da ne gi vadish i da im barash drugo chare ako si imash maka!

Poznavam mnogumina shto epten naebale so krvarenja i sl.
A i zavrshile na grobishta.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.886
Поени од реакции
25.168
Ако си во ШфеЦка, вади ги и не му се мисли. Не се швеѓаните од вчера. Си го знаат тие занаетот ;)
Не сум во Швецка и види овој над мене што ми вика, а јас имам закажано следниот месец. :pos:

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.840
Поени од реакции
7.452
Не сум во Швецка и види овој над мене што ми вика, а јас имам закажано следниот месец. :pos:
Prevedi si so google (Ako dosega ne si nashla neshto slichno na angliski)

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.482
Поени од реакции
37.305
...па добро ти велат, дошло толку нож до грло да на возрасни години да се оперираш, ајде пиши зошто си решила?

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.886
Поени од реакции
25.168
...па добро ти велат, дошло толку нож до грло да на возрасни години да се оперираш, ајде пиши зошто си решила?
Затоа што двајца специјалисти ми рекоа дека крајниците ми се огромни(кога не се воспалени) и мора под итно да се извадат.

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.416
Поени од реакции
3.468
Затоа што двајца специјалисти ми рекоа дека крајниците ми се огромни(кога не се воспалени) и мора под итно да се извадат.
Па ако немаш чести инфекции, не е дека мораш.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.840
Поени од реакции
7.452
Abe krajnici zoshto se vadat imash na linkot pogore.
Ili na kratko SAMO dokolku pravat masivni problemi kako gnoenje, vospalenie....
A ne oti bile golemi.

I rachinaj deka na Zapad imash lekari biznismeni koj za pari da zaraboti se che ti rechi.

Posleden primer vcera, vo dezhurna zabarska ambulanta, zabov najdobeo da go izvadam mu nema spas.

Posle komentar, ne stavi mu samo lek utre odam kaj matichnata zabolekarka pochna " Ako e dobar lekar i 1 Mesec lekarstva ce go sredi"

Prochina, 150€ extra profit ako izvadi zab. Bez razlika shto pacientkata 22 god.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.769
Поени од реакции
2.903
Со години ми гноеја крјаниците, ама со гооодини, ги чистев сама со миени прсти, исечени нокти, се разбира, брцнуваш во грло, на огледало, ги стискаш, тече гнојта плукаш и после ракија гаргара, сега веќе не ми гнојат, не ми паднало на крај памет да ги вадам .
Да напоменам не сум се напила ниеднаш антибиотик за крајници или синуси.

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.416
Поени од реакции
3.468
Епа тоа е, слушај си ги докторите, веројатно повеќе знаат.

Со години ми гноеја крјаниците, ама со гооодини, ги чистев сама со миени прсти, исечени нокти, се разбира, брцнуваш во грло, на огледало, ги стискаш, тече гнојта плукаш и после ракија гаргара, сега веќе не ми гнојат, не ми паднало на крај памет да ги вадам .
Да напоменам не сум се напила ниеднаш антибиотик за крајници или синуси.
Дај бе изгуби се од форумот. Ќе носиш некое дете на душа...

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.769
Поени од реакции
2.903
Епа тоа е, слушај си ги докторите, веројатно повеќе знаат.

Дај бе изгуби се од форумот. Ќе носиш некое дете на душа...
Лекот е за возрасни не е за тебе. Оди со мамичка, ќе ти препишат антибиотици.

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.196
Поени од реакции
2.223

И јас исто имам големи крајници, ова многу ми помогна. Види ако најдеш нешто слично таму кај што живееш.
Алтернативи ти се намалување со помош на радио бранови или ласерски да се изгорат за да се намалат.

Kajgana Shop

На врв Bottom