Крадени песни!

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
68
Otkako ja pustija planeta svativme so ustvari znaci kradenje pesni,posle dojde skandalot so Zeljko Joksimovic i lane moje,ama dali mislite deka na makedonskava scena ima mnogu kradenje ritmovi
Ja iskreno se razocarav koga ja slusnav Cija si na angliski i kao bila postara od nasava :icon_mad: :icon_mad:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.216
Поени од реакции
941
Ваква тема јас веќе имам отворено ама 2% внимание не ми обрнаа, после отворив нова тема за други оригинали ама и таму ме подбраа така да мислам темава или да ја затворат или да го преместат мислењето во таа постарата!

bibuska

смешка
Член од
5 септември 2005
Мислења
2.403
Поени од реакции
7
436053 напиша:
Otkako ja pustija planeta svativme so ustvari znaci kradenje pesni,posle dojde skandalot so Zeljko Joksimovic i lane moje,ama dali mislite deka na makedonskava scena ima mnogu kradenje ritmovi
Ja iskreno se razocarav koga ja slusnav Cija si na angliski i kao bila postara od nasava :icon_mad: :icon_mad:
ja пак ја имам слушнато на италијански и навистина звучи подобро од нашата. И сега која е оригинал? а за крадење, дека има - има :)

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.216
Поени од реакции
941
Еј ај кажете кој е оригиналот на Тоше песната, име на изведувач и на песна пошто јас си водам архива за крадени песни и баш оваа ја немам т.е не знаев дека била крадена!

bibuska

смешка
Член од
5 септември 2005
Мислења
2.403
Поени од реакции
7
Не Чија си од Тоше, туку Чија си од Славе Димитров, онаа старата, јас барем за неа зборев

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
68
Da i ja zborev za HImnata namakedonskata pop muzika Cija si od Slave Dimitrov
A za Tose (a bogami i za mnogu drugi pesni) treba da proveris u grckata pop muzika.Grcite valkvi onakvi ama se glaven izbor za "prerabotki",A isto slusnav deka Lile (na tose menadzerkata) ima skluceno dogovor so menadzerkata na Despina Vandi (gia) za dozvola za prerabotka na oesni

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
Poslednava sto pobedi na Makfest...

Член од
25 февруари 2006
Мислења
72
Поени од реакции
0
bugarite se prvi ama i nekoi nasi takanareceni kompozitori kako darko dimitrov ne zaostanuvaat

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Секаде имало, има и ќе има.

Член од
25 февруари 2006
Мислења
72
Поени од реакции
0
emi da stavis tvoe ime na tuga pesna e toa go nema

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Еми го има тоа насекаде :pos:

Член од
17 февруари 2006
Мислења
25
Поени од реакции
0
pesnata od DNK ti blagodaram jas odnapred....
e stara priblizno 95 god od BONE-TUGS
i da ti kazam se e isto prosto da ne veruvas i stilot na recitiranjeto
neznam kako da vi ja pratam da ja cuete?

Член од
25 февруари 2006
Мислења
72
Поени од реакции
0
emi administratore za toa li ginea partizanite 41

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Абе сегде има крадење. Песната што тепаше лани на детската евровизија е крадена од Тајчи. Слушнете ги двете и видете.

Kajgana Shop

На врв Bottom