Значи ако се задржам на името на темата, тогаш треба да имам само еден одговор.. Ако навивам за Арсенал, логично е Јунајтед да ми е најомразена....
Но, ако има еден човек кој го почитувам, ценам, восхитувам тоа е дефинитивно Рајан Гигс... Човекот е пример како еден фудбалер треба да се однесува на терен и вон него... Легендата на Манчестер Јунајтед е мојот човек на кој му се восхитувам, и човек од кој сакам моите фудбалери од Арсенал да научат нешто... Човекот кој остави длабока трага врз Англискиот фудбал и светскио воопшто... Човекот на кој неговото име, ќе биде испишано со златни букви во историјата на Манчестер Јунајтед, како најголем, и човекот кој плени со својата хариза, пожртвуваност и љубов кон само еден тим во неговиот живот... Иако игра за нашиот би рекол, налјут ривал, бидејќи омразен е збор кој не сакам да го употребувам, секогаш ќе го паметам како она што е...ЛЕГЕНДА... Ако еден ден, син ми, ме праша кој беа најдобри фудбалери во твоето време, сигурно дека ќе му кажам дека биле Беркамп и Анри, но секогаш, секогаш ќе му го кажувам и името на човеков...
Рајан Гигс....