Ми нисмо анџели 2 , Глуп и поглуп, Пила 1,2,3 , Спејс Џем, Американ Паи (сите), Томи Бој, многу шо ги вртат на ТВ, али у главно никој поише од 3-4 пати (со исклучоци, се разбира)
лелеее, мислам дека за мене прашањето на оваа тема треба да биде, Кој филм НЕ сте го гледале многупати? :wink:
уф... ај ке се обидам да одвојам неколку...
10 things I hate about you, Пред дождот, Gangs of New York, Конан (во детството го препрепрегледав), The hours, Frida Kahlo, Stomp the yard...
Trainspotting, Fight Club, 28 days later, Boogie Nights, From dusk till dawn i nekoi drugi filmovi koga sum bil mal ama tie ne bi gi spomnal zasto ne sum imal izbor.
Мислам дека рекордот од моите тинеџ години,со гледање на 9 1/2 од 103 пати неможам да го срушам и да сакам,а немам сила за пак да гледам некој филм толку пати макар што и Хотел милион долари сум го гледала без број пати ама 103 не
у принцип не гледам ствари по два пати...
али Requiem for a dream е единствениот филм што го имам гледано преку 10 пати и секој пат ми остава се посилен и подлабок впечаток!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.