Кој сликаше саботата во маракана?

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ту бе ни поштен швалерај не може да се напрае кај нас од пуста желба сите стално да бидат видени.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Па ај не можеш на пофреквентно место да искочиш. И таа што тужела :pos: Море сите се за system restart.

Oди кај девојкава дома (таа што не треба да ја види сликата) и стави ги сите овие кадевечер на листа на забранети сајтови и нема да се отвораат. :icon_mrgr: Мада отвори тема на јавен форум, тука има премногу членови, секој има некој роднина што е на форумов, верувај, ќе бидеш топ тема деновиве како дечкото шо бара да се скине слика од сајт , тешко дека цурата нема да дознае.

P

PewDiePie

Гостин
Без навреда али ја барам сликата не солење на памет :P
Ќе ја добиеш бе златен,ко ќе ве опнат на воведна на сајт. :pos:

А,и се надевам дека женска ти ќе види и ќе ти раскине,копилиња како вас не заслужуваат врска.

П.С. Никад не сум ги сфатил напатените да се сликаат по ова клубовиве,што демек фаци се ? Па секоја бараба може да се слика. Ебана неизживеаност.

Член од
24 ноември 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
А,и се надевам дека женска ти ќе види и ќе ти раскине,копилиња како вас не заслужуваат врска.
Смирено братче, ништо лошо не сум ти напраил ни на тебе ни на никој само си ја барам сликата. :) А тоа шо пишав нешто слично беше на заебанција незнаев дека олку сериозно ќе се сфати...

Hyperz

Изгубен во времето и просторот...
Член од
13 август 2011
Мислења
715
Поени од реакции
423
Или ке ставиш слика од тебе во темава, ако некој од форумџиите забележи некоја слика од тебе на .мк сајтовите ке ти каже...:свиркам:

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.879
Поени од реакции
1.092
Абе објасни дека си се сликал за пари, нешто слично како хрватицине во Полска:)

L

.Lost Angel.

Гостин
Че идеш ти у парк и таму че се фачате..на темно бре :icon_mrgr:

:pos: Еве и една идеја од мене :pos:
--- надополнето: 20 јуни 2012 во 16:14 ---
Во саботата 16 јуни да не знае некој од кој веб портал/страна сликаа? Имам многу важна слика таму. Го прашав тој момакот али некако тивко ми одговори и не ми даде ни визит картица ни ништо... Па ако сакате помогнете ми :) Фала
Друже да не те фатија у Вц на ваков сличен начин :pos: ако те фатиле пази да не се најдеш кај мене на чанел на јутјуб :pos: па да те има вака на јутјуб :D

M

MrzaRules

Гостин
Смирено братче, ништо лошо не сум ти напраил ни на тебе ни на никој само си ја барам сликата. :) А тоа шо пишав нешто слично беше на заебанција незнаев дека олку сериозно ќе се сфати...
друже еве ти албумот од 16.06.2012 од Маракана....барај се :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Зачувајте ги сите 12. За 2-3 дена ќе видиме која ќе фали на линков :sneaky:

Ilumious