Кој сликаше саботата во маракана?

• Креатор на темата Креатор на темата Ficmkd
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
24 ноември 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
Во саботата 16 јуни да не знае некој од кој веб портал/страна сликаа? Имам многу важна слика таму. Го прашав тој момакот али некако тивко ми одговори и не ми даде ни визит картица ни ништо... Па ако сакате помогнете ми :) Фала

Кадевечер, урбан тајм, за забава провери?

Дададада... и тоа скопјеид и све. 2 дена барам на гугл без резултати.

хахахаха нешто слично :)))

хахахаха нешто слично :)))
Кој и да сликал мислам дека треба подолго време да помине за да ги објават, али воглавно би требало да се порталите што ти ги набројаа погоре :D
Почекај уште некој ден, па барај после :icon_mrgr:

Кој и да сликал мислам дека треба подолго време да помине за да ги објават, али воглавно би требало да се порталите што ти ги набројаа погоре :D
Почекај уште некој ден, па барај после :icon_mrgr:
Во меѓувреме никако во близина на компјутери. Искључиво шетање во природа со невестата, по можност на места кајшто нема сигнал.

Испрати мејлови на тие портали што објавуваат слики, прати им твоја слика и замоли ги фино, или биди уште по фин и плати им ;) и нема да објават слика од тебе

Не си единствен :pos:
Знае ли некој случајно од кој веб сајт сликаа минатава сабота во Маракана? На 16ти јуни... Кај можам да ги најдам сликите?

Имаше ваков случај пред некој месец. Една типка се сликала со швалерот и после ја објавиле сликата на кадевечер :D Дечко и и раскинал, па оваа ги тужела типциве од кадевечер :icon_mrgr:
Кој ве тера да искачате по вакви места :icon_lol:
Плус колку што знам никој не ве тера да се сликате...

Без навреда али ја барам сликата не солење на памет :P

Немаш гајле бе свиркај си, зарем некој ги гледа тие слики

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom