Кој и што знае да зготви?

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Jas znam da pram samo jajca na oko,kajgana przeni kompircinja,taljaneti da si svaram(maj fejvorit jadenje):) i tolku...:):)

Член од
20 декември 2005
Мислења
179
Поени од реакции
1
Jas obozavam da gotvam i gotvam se do sega ne mi se slucilo da ne znam da se snajdam so nesto.Najveke obozavam da mesam(pita,mekici,zelnik,secenica,lebce...) Samo mi treba malce poveke slobodno vreme koe tesko go naogam.

love

The one and only
Член од
2 мај 2006
Мислења
716
Поени од реакции
1
Znam da gotvam mnogu raboti i mnogu cesto,skoro sekogas sama si gotvam.Znam da pravam i torti,slatki,sladoled,ama neznam da mesam zelnici,kifli,solenki i takvi raboti.

Член од
8 јули 2006
Мислења
173
Поени од реакции
2
Jas obozavam testenini i da pravam i da jadam!!!!
Da vi gi preporacam America tortelinite vo America- Leptokarija abe son se

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
јас знам да пржам јајца, варам јајца, таратур да прам, виршла да си сварам, пржени лепчиња, а еднаш си напрајФ и графче тафче... мх мх мх.... прсти да си излижиш
Р.Ѕ. ако ми текнит уш нешо ке постирам

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Fantom_oh напиша:
јас знам да пржам јајца, варам јајца, таратур да прам, виршла да си сварам, пржени лепчиња, а еднаш си напрајФ и графче тафче... мх мх мх.... прсти да си излижиш
Р.Ѕ. ако ми текнит уш нешо ке постирам
Абе ти чим си од Охрид мора и да знаеш и пастрмки да приготвуваш! неодит ако незнаеш Охридска пастрмка да правиш!:nenene:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
ViRuS напиша:
Абе ти чим си од Охрид мора и да знаеш и пастрмки да приготвуваш! неодит ако незнаеш Охридска пастрмка да правиш!:nenene:

пастрмката е забранета за лов, а да си кажам право, никаква риба не знам да пржам

Член од
25 мај 2006
Мислења
72
Поени од реакции
0
Ja gotvam sve..ama najcesto za mene poso nemat za koj drug...bla

Мари

...
Член од
31 декември 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
0
Епа вака овие работи знам да ги напраам:

1. Супа
2. Варено јајце
3. Пржено јајце
4. Макарони/шпагети/јуфки
5. Компири(помфрит)
6. Од салатите по нешто
7. Палачинки(мх мх мх) :)

А од манџите не знам скоро ништо :( ама сега за сега и ова е доволно :)

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Морам да ја пофалам Дивајн дека одлично готви! Лилаааа
Имав можност да пробам од нејзините специјалитети вчера и денес, а утре ќе видиме мусаката како ќе испадне. А задутре, пак, јас малку ќе ги покажувам своите способности.
Убаво е кога ќе се спојат убава атмосфера (со најубави луѓе) и убав ручек.

Лилаааа

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Пошто сум тежок гурман, додека седев со цимери во еден стан (кога студирав) готвме многу научив да правам мусака, да печам кокошка на аргетински начин мммммммм, правње на селско месо, гравче многу јасно и други работи.

Само ова не и го кажувам на девојка ми да не се опушти па да ме тера јас да готвам ако се земеме де, :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

IsidoraD

Neko to od Gore vidi Sve!
Член од
18 октомври 2005
Мислења
671
Поени од реакции
29
Ja posto sum golem gurman,sve jadam i sve pravam.
Interesno mi e da sum u kujna toa mi e hobi:)

princess

DaRe tO DrEaM
Член од
8 јуни 2006
Мислења
245
Поени од реакции
0
obozavam da gotvam...iako neznam nekoi posebni raboti sepak sekogas so zadovolstvo gi prigotvuvam...mjamiiii :icon_lol:

marga_k

HONEY
Член од
6 март 2006
Мислења
347
Поени од реакции
5
:toe: znam sve da gotvam ama nekako ne mi se gotvi,najmnogu sakam drug da mi sprema.gotvenjeto ne e od tie taboti sto so zadovolstvo gi pravam.

Kajgana Shop

На врв Bottom