Кој е појак?

Nitro

Veltro
Член од
11 октомври 2007
Мислења
260
Поени од реакции
2
Hehe fala na kometarite, btw jas sum na klipon:D, Martin$ brat da ne se raspravame trgni go klipot ok, zs ako sakav da e na forumov ke bese!!!!

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Hehe fala na kometarite, btw jas sum na klipon:D, Martin$ brat da ne se raspravame trgni go klipot ok, zs ako sakav da e na forumov ke bese!!!!
Оо еј да не се расправаме, го тргнав :icon_razz туку снимај уш нешто и стај го, јак си еј

‘‘ ‘‘:prdez:

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
вака: луѓето покрај изумот врата смислиле и квака која служи за да се отвара и затвара истата. и јас по некогаш ја користам мојата нога да ја затворам вратата но не сум до толку џрк да ја користам главата. совет до типот: почни да ја користиш главата за нешто друго!

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
вака: луѓето покрај изумот врата смислиле и квака која служи за да се отвара и затвара истата. и јас по некогаш ја користам мојата нога да ја затворам вратата но не сум до толку џрк да ја користам главата. совет до типот: почни да ја користиш главата за нешто друго!
брее, све сериозно да се сваќало:aman:

Nitro

Veltro
Член од
11 октомври 2007
Мислења
260
Поени од реакции
2
хехе брат морат малце и глава да ја тренирам.... ако не ја тренирам мојт да отупам:pos2:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Како ами... :)
Иначе и овај Баклава на охриѓанец ми глеаше, ама глеам ошол пуфки да продават на стадион.

Kajgana Shop

На врв Bottom