Хехехе не се секирај неам гајле со неам крсено пак врата....:pos2:Се кладам дека после ова цел ден глата го имат болено. :hihihi:
Оо еј да не се расправаме, го тргнав :icon_razz туку снимај уш нешто и стај го, јак си ејHehe fala na kometarite, btw jas sum na klipon, Martin$ brat da ne se raspravame trgni go klipot ok, zs ako sakav da e na forumov ke bese!!!!
брее, све сериозно да се сваќало:aman:вака: луѓето покрај изумот врата смислиле и квака која служи за да се отвара и затвара истата. и јас по некогаш ја користам мојата нога да ја затворам вратата но не сум до толку џрк да ја користам главата. совет до типот: почни да ја користиш главата за нешто друго!
хехе брат морат малце и глава да ја тренирам.... ако не ја тренирам мојт да отупам:pos2:вака: луѓето покрај изумот врата смислиле и квака која служи за да се отвара и затвара истата. и јас по некогаш ја користам мојата нога да ја затворам вратата но не сум до толку џрк да ја користам главата. совет до типот: почни да ја користиш главата за нешто друго!
Па во тек сум можда ќе излезит уште нешто.хехеОо еј да не се расправаме, го тргнав :icon_razz туку снимај уш нешто и стај го, јак си еј
‘‘ ‘‘:prdez:
ПА !фантом ова не е цвекено???
хехе а од кај знајш ти дека не е бе?:uvo:фантом ова не е цвекено???