Кој е похрабар во искажување љубов?

Член од
3 јуни 2006
Мислења
228
Поени од реакции
0
Manga напиша:
ne do tolku de , so ne napravivte nas :tapp: maloumni deca bez oset

ne ve napravivme maloumni daleku od toa samo sepak mora da priznaete deka nie devojcinjata sme pohrabri za da go napravime toa.se nadevam deka nekoj go podrzuva moeto milsenje

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Amanda напиша:
definitivno zenskite.(posozreani sme nema sto naucno i teoretski e dokazano maski kasnite 5 godini.mozebi iskazuvanjeto ljubov nema vrska so zrelosta ama sepak nie sme pohrabri i podobro umeeme so toa)maskive ili se sramat ili ne im dozvoluva maskoto ego.
Do negde si u pravo...ali mislam deka ne treba da sozrevuvas za da kazes ili pocustvuvas edno TE SAKAM...samo maskite toa retko go kazuvaat..

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
vikaat deka vo edna prosecna vrska koga nekoj ke kaze 'te sakam' se se menuva, t.e. ili trga na podobro ili se otkacuvaat...radi toa mushkite ne go kazuvaat toa tolku cesto...so ne e slucaj so site :)

Член од
6 јули 2006
Мислења
23
Поени од реакции
0
pretty_girl напиша:
sto mislite koi se pohrabri vo iskazuvanje na ljubovte?
jas iskreno mislam deka se devojkite bidejki tie porano sozrevaat a maskite podocna itn...
vie sto mislite???:zlo:

hrabrost da iskazes ljubov e moment da srceto da kaze dva zbora te sakam :)
ali da gi kaze iskreno od srce :) tie zborovi imaat golemo znacenje ali se samo zborovi :) dokazot na ljubovta e najgolem :)
ali mislam deka i maskite i zenskite imaa dovolno hrabrost da iskazat ljubof:wub:

С

Сатори

Гостин
Храброста е на страната на девјката, но има разлика...не секогаш ја кажуваат вистината!

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Milsam deka se pohrabri devojkite e sega ima i isklucosi

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Ako vistinski ja sakas taa licnost ja mislam deka ne pretstavuva nekoj golem problem da se otvoris i da kazes so stvarno custvuvas za nea i toa TE SAKAM mn lesno se kazuva

princess

DaRe tO DrEaM
Член од
8 јуни 2006
Мислења
245
Поени од реакции
0
sepak mislam deka se zenskite...

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Што воопшто се мисли под тоа женските побрѕо созреваат од машките и што би требало да има врска со љубовта која што се искажува?
Мислам, љубовта е прво индивидуална ствар а второ нема некој показател кој што укажува на тоа кој е похрабар во искажување љубов.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Девојчињата(сеа не велам сите али поголем дел) кажуваат дека сакаат некого ако го видат по улица и ако им се допаѓа. А машките тоа искажување на љубов не го сваќаат несериозно како девојките па затоа многу ретко го кажуваат, бидејќи доаѓа од срцето. А девојките секој втор кремац дотеран што е им се допаѓа и го сакаат. Не сакам да звучам грубо но јас тоа го гледам а и со повеќе другари и " ДРУГАРКИ" имаме дискутирано на оваа тема и ова беше заклучокот.

Член од
8 јули 2006
Мислења
5
Поени од реакции
0
Брао бе луѓе!

Од кај ви е сеа тоа дека женските се похрабри у искажување на љубовта? Абе дај бидете реални! Мислам науцна фантасика обицно има кај мене у соба. :) .... Која е таа ненормална што ке има тооооолку храброст да ми казе у фаца дека ме сака????? Па тоа бе нема ШАНСИИИИИ!!!! И тоа само затоа сто зенските се ТОООЛКУ ДИГНАТИ ШТО ТОА Е НЕШТО НЕВЕРОВАТНО!!!!
Фала Филип, Чао!:pishtoldz

simonce*

SEXY
Член од
14 декември 2005
Мислења
290
Поени од реакции
3
jas mislam momcinjata ,iako zenskite porano sozzrevaat:)

Член од
8 јули 2006
Мислења
5
Поени од реакции
0
голема поддрска до бурн84
не е нормален или нормална, али у право е

brao, simonce! ti si si vljubena i se nadevam deka imas hrabrost da mu kazes na tvojot "sreknik" deka go sakas

Член од
14 јули 2006
Мислења
11
Поени од реакции
0
epa vaka najcesto devojcinjata u posledno vreme go prezemaat prviot cekor pa i prvi go izgovaraat toa zborce "te sakam"-sto ne sekogas e tocno lesno e da se kaze i od zenska i od maska strana no kolku e vistina od postapkite se glea.No , momcinjata poveke ja iskazuvaat ljubovta otkolku devojcinjata.IAKO tie tesko se zaljubuvaat,no koga ke se zatreskaat ne te ostavaat da dises e togas e najbolnoto kaj niv ako gi ostavis ke umrat:)

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
За тоа кој е похрабар зависи до личноста. Ама вака земено генерално, мислам дека на помлади, тинејџерски години похрабри се девојчињата, пошто се поотворени и све тоа. Али кога малце ќе созреат машките повеќе не се плашат да не испаднат папучари и да не не испаднат фраери, а жените со годините стануваат се повеќе горделиви и потешко им е да изјават љубов.
Ама пак ќе си останам на тоа дека кај секого е различно.

Kajgana Shop

На врв Bottom