Black_Snake_IKE
AsDf
- Член од
- 27 јуни 2007
- Мислења
- 1.483
- Поени од реакции
- 2
Незнам кој е ама прееска го видов kgn.Rambo
Mn e dobar de4kovo
Ae :salut:
Mn e dobar de4kovo
Na kajgana li se nauci Cs da igrash mor lol .... Ostaj da ne ti kazuvam poarno jas vo koja shupa se ucev cs da igram eheee dalecnata 98ma ili 99ta beshe odprilika ... prvata verzija cs so izleze lugeto rascepateni koga bea LOL HhahahahHahahahAhahahaha Pukas so awp kurshumot megu noze pominuva cudi se so e rabotava .. i awp togash turkashe 5 dushi naredeni eden zad eden, vo chest da go pogodis prviot precizno 5 mina dead seхаха пер излгеда сум го инпресионирал многу ама немаше да сум добар на цс ако не беше луци...старите добри денови на кајгана...кога се учевме а ? закон времиња ... .
Незнам кој е ама прееска го видов kgn.Rambo
Mn e dobar de4kovo
:pos2: :pos2: :pos2: hahaha ме насмеа пеер , абе знаев да играм усте од 2-3 одд. ама повеке за шала.. а кога дојдов на кајгана ...почнав за фан да играм ама после дознав за топ10 ..ранк and other bullshit.. и фатиф посеризоно :pNa kajgana li se nauci Cs da igrash mor lol .... Ostaj da ne ti kazuvam poarno jas vo koja shupa se ucev cs da igram eheee dalecnata 98ma ili 99ta beshe odprilika ... prvata verzija cs so izleze lugeto rascepateni koga bea LOL HhahahahHahahahAhahahaha Pukas so awp kurshumot megu noze pominuva cudi se so e rabotava .. i awp togash turkashe 5 dushi naredeni eden zad eden, vo chest da go pogodis prviot precizno 5 mina dead se
I'm back guys...Fala na podrskata i na tebe i na mojot drugar Red...Pozdrav i se gledame na serverНезнам кој е ама прееска го видов kgn.Rambo
Mn e dobar de4kovo
lol! koga doznav se iznasmeavsBepoT i negoviot skolski Kiss of the Dragon mi sa najomileni ...
Najdobri takticari ..
ali i ton e isto mnogu jak ..
Ја...не...капирамlol! koga doznav se iznasmeav
nego, nemozam da go najdam na forum, nekoj nek mi prati e-mail negov?
i ne samo toa, doznav deka igrach od simplex ni e isto skolsik (toni, neco?)
lol
me iznasmea
Kiss of Tha dragon ti e skolski ? ..hmmm ..dime ti mozebi ne kapirash no mene mi idat idei, dvajcata se dobri vo CS i neshto ne mi veli deka namesto na casovi igrale CS vo okolni igracnicilol! koga doznav se iznasmeav
nego, nemozam da go najdam na forum, nekoj nek mi prati e-mail negov?
i ne samo toa, doznav deka igrach od simplex ni e isto skolsik (toni, neco?)
lol
me iznasmea
Па така нешто...ама нели Даре уште од мал се преселил во Канада? Инаку, незнам дали имам кажано, ама Даре е според мене најдобриот. Поштовање :helou:Kiss of Tha dragon ti e skolski ? ..hmmm ..dime ti mozebi ne kapirash no mene mi idat idei, dvajcata se dobri vo CS i neshto ne mi veli deka namesto na casovi igrale CS vo okolni igracnici