- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
Бев малку баниран, па да не испадне дека не ти одговорив.Би сакала да знам како одредуваш со колку спиела девојката?
Ги прашувам.
Зошто, мислиш дека жените лажат околу бројката?
Бев малку баниран, па да не испадне дека не ти одговорив.Би сакала да знам како одредуваш со колку спиела девојката?
Заборавив што беше муабетов на темава ќе морам да се потсетамБев малку баниран, па да не испадне дека не ти одговорив.
Ги прашувам.
Зошто, мислиш дека жените лажат околу бројката?
Заборавив што беше муабетов на темава ќе морам да се потсетам
Значи ти Ставрогине имаш голема доверба во жените. И ако налеташ на некоја што поминала 50 да речеме мислиш дека ќе ти рече со 50 легнав или со 5? Не е работата дали лажат, туку работата е што никогаш нема да дознаеш со колку спиела. Може стварно со 5 спиела, неможеш да потврдиш и докажеш и секогаш ќе те јаде црвот. Може и само со еден спиела па и у тоа нема да веруваш.
Црвот ќе јаде и нагризува само доколку не постои доверба во личноста.Заборавив што беше муабетов на темава ќе морам да се потсетам
Значи ти Ставрогине имаш голема доверба во жените. И ако налеташ на некоја што поминала 50 да речеме мислиш дека ќе ти рече со 50 легнав или со 5? Не е работата дали лажат, туку работата е што никогаш нема да дознаеш со колку спиела. Може стварно со 5 спиела, неможеш да потврдиш и докажеш и секогаш ќе те јаде црвот. Може и само со еден спиела па и у тоа нема да веруваш.
Нема што да прашува ако е еманципиран, какво е тоа прашање? Да не сака и поделба на вагинален/орал/анал и времетраење? Што очекуваш да слушнеш, еден, двајца, тројца?Чекај, чекај. Зошто би лажела една еманципирана жена за бројот на мажи со кои имала секс?
Тебе ако те праша дечкото или евентуално сопругот ќе го лажеш?
Сериозно прашувам.
Бегаш од одговорот како Ѓавол од крст. Се запознаваш со некого, почнуваш врска, убаво ти е, и тој те прашува со колку мажи си спиела пред него.Нема што да прашува ако е еманципиран, какво е тоа прашање? Да не сака и поделба на вагинален/орал/анал и времетраење? Што очекуваш да слушнеш, еден, двајца, тројца?
Нема потреба да го лажам или да не го лажам, глува сум за вакви прашања. Фала богу на сметководител не сум налетала и биланс на успех да ми склопи од прва рака.
Затоа што е таква женската психа пријателе.Чекај, чекај. Зошто би лажела една еманципирана жена за бројот на мажи со кои имала секс?
Тебе ако те праша дечкото или евентуално сопругот ќе го лажеш?
Сериозно прашувам.
А ако одговорот е многу голем ќе бега ко ѓавол од крстЗатоа што е таква женската психа пријателе.
И точно се знае дека машката психа пак реагира подобро на помала бројка
Ќе го добиеш точниот број, само доколку девојката смета дека тој број е доволно мал, за да твојот интелектуален капацитет го поднесе
Јас разбирам, само се некои двојни стандарди се вметнуваат. Од една страна сакаат да бидат еманципирани, и да се ебат со кој ќе стигнат, а од друга страна имаат нечиста совест па лажат за бројката. И потоа се чудат кога мажот ќе почне да ги презира.Затоа што е таква женската психа пријателе.
И точно се знае дека машката психа пак реагира подобро на помала бројка
Ќе го добиеш точниот број, само доколку девојката смета дека тој број е доволно мал, за да твојот интелектуален капацитет го поднесе
Не бегам од одговорот, еманципиран маж не прашува такви ствари. Сепак тоа е интима, а интимата во врска останува интима. Ако случајно налетам на некој како тебе, ќе му кажам со колку сум спиела.Бегаш од одговорот како Ѓавол од крст. Се запознаваш со некого, почнуваш врска, убаво ти е, и тој те прашува со колку мажи си спиела пред него.
Ќе му кажеш или не?
Сега ти па, лажат може е прејак збор, подлажнуваат, како што мажите си додаваат, девојките си одземаат по некој, кога веќе сме искрениНе е работата дали лажат, туку работата е што никогаш нема да дознаеш со колку спиела.
Прво, НЕ ПОСТОИ маж кој не го интересира минатото на жената. Такви има само во Сексот и Градот, а тоа како што знаеш е филмска фикција. Второ, не ти верувам дека ќе му кажеш. Трето, жените мислат дека се многу итри, затоа што таму или ваму ќе скријат некоја аферичка. Јака работа. Да, ќе и верувам на збор. Само, скоро се секогаш излегува на видело. Вистината има некоја чудна особина да исплива во најнеочекуван момент.Не бегам од одговорот, еманципиран маж не прашува такви ствари. Сепак тоа е интима, а интимата во врска останува интима. Ако случајно налетам на некој како тебе, ќе му кажам со колку сум спиела.
И што ако ти кажам Ставрогин? Како одредуваш курва од добра девојка - ми веруваш на збор факт. Значи ти немаш претстава како се одредува границата, бидејќи ја прашуваш девојката и зависиш од нејзиниот одговор. Така ли е?