JimmyHoFFa
NAVIGATOR
- Член од
- 8 септември 2010
- Мислења
- 1.196
- Поени од реакции
- 482
И после само еден ви бил доволен ееее што стеМногу совет продаде на темава, редно е да те послушаме
Ајде следно дете ова го истрошивме, жени, лоши жени )
И после само еден ви бил доволен ееее што стеМногу совет продаде на темава, редно е да те послушаме
Ајде следно дете ова го истрошивме, жени, лоши жени )
немој луси не го праќај оти како што гледам во книгиве овде кога ке се врати мнооогу ке ти биде налутен, остај нека си живее човекот во идилата...Наштимани се мојте оддамна бре дете, да не сакаш да ти го пратам маж ми со потврда да дојде за да ме имаш во евиденција?
Не живее во идила, живее во реален свет, многу посуров од твојот кој е розов, бај д веј не се љути него го решава проблемот со муабет немаме по 12 и пол години па ќе се лутиме, и верувај мојата книга ја знае напамет, бидејќи сам лично ја има испишанонемој луси не го праќај оти како што гледам во книгиве овде кога ке се врати мнооогу ке ти биде налутен, остај нека си живее човекот во идилата...
е нее, некоја од која ке се срамамСамо ти продолжи да мирисаш.Поздрав и најди си некоја со која ќе се гордееш, како џамбаз што покажува коњ или како оние што шетаат мечка на сред село.
Дефинирај ги карактеристиките за да може да заокружимеЗначи утврдивме дека лазар31 ги исполнува критериумите за курва, ни останува да уште да оцениме дали некој ги исполнува тие за добар дечко.
ако е самиот писател на целата книга алал да му е , нашол добра девојка, па тоа го зборам цело време бе луси а ти ми браниш нешто друго. ( сите се добри девојки а ги бранат другиве )Не живее во идила, живее во реален свет, многу посуров од твојот кој е розов, бај д веј не се љути него го решава проблемот со муабет немаме по 12 и пол години па ќе се лутиме, и верувај мојата книга ја знае напамет, бидејќи сам лично ја има испишано
Ајт поздрав.
Значи утврдивме дека лазар31 ги исполнува критериумите за курва, ни останува да уште да оцениме дали некој ги исполнува тие за добар дечко.
а) да не му смета тоа што ве има поебано половина град;Дефинирај ги карактеристиките за да може да заокружиме
Така си е бре Лазаре... Курви, мамето нивно, неможеш поштена жена веќе да најдеш, па да ја прошеташ низ чаршија, па другарите да те тапкаат по рамо Еј каква жена си нашол, па ти да се дуеш ко мисир... Идила, живот без стрес, прекрасен живот... (ќе те разочарам, животот во заедница не е само во чаршија, кога ќе си одиш дома што ќе и направиш на поштената??? )е нее, некоја од која ке се срамам
не те разбирам. што треба да и направам на поштената?Така си е бре Лазаре... Курви, мамето нивно, неможеш поштена жена веќе да најдеш, па да ја прошеташ низ чаршија, па другарите да те тапкаат по рамо Еј каква жена си нашол, па ти да се дуеш ко мисир... Идила, живот без стрес, прекрасен живот... (ќе те разочарам, животот во заедница не е само во чаршија, кога ќе си одиш дома што ќе и направиш на поштената??? )
Не, не, си се збунил ти нешто Лазаре, а и слабо ти иде со иронијава. Ти пред некоја страна се фалеше дека имаш испоебано едно чудо пички. Според критериумите кои ти сам си ги воведе, ти си курва пар екселанс. А од друга страна сега бараш некоја невина. Епа не иде тоа така бе Лазаре, не може ти што си ебел и шуто и рогато да бараш чесност. Ти ќе си бараш курва, иста ако тебе (уште еднаш да потенцирам, критериумите и терминот курва ти ги воведе, не јас).--- надополнето: 22 февруари 2012 во 13:09 ---
а) да не му смета тоа што ве има поебано половина град;
б) да не му смета тоа што ке ве поебе и уште половина град;
в) да не му смета да седи на кафе и муабет со некој кој ве ебел;
г) да разменува искуства со некој кој ве ебел;
д) да нема елементарно чувство за срам и срамота
ѓ) да не слушнал до сега за морал;
е) да му е сеедно дали е прв или 100ти;
ж) да можи да не се нервира кога ке му го згрешите името;
з) да е отпорен на полови болести;
ѕ) кога ке се вратите дома да ве праша каков бил сексот денес со швалерот;
и) да готви добро за кога ке му го донесете швалерот дома да не ве посрамоти;
+_______________________________________
= да нема мозок во тиквата
Ииии ај кен билив ит... Јас да ти кажувам што да и правиш на жена ти? Их бре мажиште, како сите да беа како тебе...не те разбирам. што треба да и направам на поштената?
Г Точка највише ми се свиѓа (не знам зашто...).ако е самиот писател на целата книга алал да му е , нашол добра девојка, па тоа го зборам цело време бе луси а ти ми браниш нешто друго. ( сите се добри девојки а ги бранат другиве )
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 13:09 ---
а) да не му смета тоа што ве има поебано половина град;
б) да не му смета тоа што ке ве поебе и уште половина град;
в) да не му смета да седи на кафе и муабет со некој кој ве ебел;
г) да разменува искуства со некој кој ве ебел;
д) да нема елементарно чувство за срам и срамота
ѓ) да не слушнал до сега за морал;
е) да му е сеедно дали е прв или 100ти;
ж) да можи да не се нервира кога ке му го згрешите името;
з) да е отпорен на полови болести;
ѕ) кога ке се вратите дома да ве праша каков бил сексот денес со швалерот;
и) да готви добро за кога ке му го донесете швалерот дома да не ве посрамоти;
+_______________________________________
= да нема мозок во тиквата
Ако има фудбал, ќе ја натераш да ти испука пуканки, а потоа да ти ги измасира нозете.кога ќе си одиш дома што ќе и направиш на поштената??? )
Ееее, а каде е сендвичот, колега правите основни грешки.Ако има фудбал, ќе ја натераш да ти испука пуканки, а потоа да ти ги измасира нозете.
Пред легнување, и влепуеш еден шамар, во случај да и шарале очињата додека сте биле излезени. И да не и шарале, мање битно, шамараш превентивно/преемптивно во случај да и прошараат во иднина.
После ја ебеш.
Абе тоа што сум била јас пред 11 и кусур години нема што да ми претставува некоја пречка да не го бранам она што е и што сега се случува, значи пак се враќаме на мојот претходен пост добра девојка може само да биде ако имала 1 ебач во животот нели бе лазар?ако е самиот писател на целата книга алал да му е , нашол добра девојка, па тоа го зборам цело време бе луси а ти ми браниш нешто друго. ( сите се добри девојки а ги бранат другиве )
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 13:09 ---