Кој е вашиот тип на девојка/дечко?

FortuneTeller

ВРАГ
Член од
20 мај 2011
Мислења
476
Поени од реакции
138
Секој од нас има одреден тип на женска или момак кој посебно не привлекува. И знаеме да кажеме „не е мој тип“ или „ахх он/а е мој тип“. Кој е вашиот тип и дали најчесто излегувате со дечко/девојка кој е ваш тип?

• Tαммι •

Гостин
Па што не си кажал ти кој тип на девојка е оној твојот? :)
Хм...интересна тема и сега седам и размислувам дали си имам дефинирано каков тип на машки сакам и дали се држам конкретно до тоа.... Па што знам...да знае да направи муабет, да има смисла за хумор...да не е намќор. Да може да ги разбере зборовите што му ги кажувам, а не да ме гледа ко теле во шарена врата. :) Да не е мамино разгалено синче. :) И најважно од се...да не мисли дека секогаш е во право и да не знае да се извини кога ќе згреши. :) Па тоа е она што првично ми привлекува внимание. :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
За мојот тип на девојка со сигурност можам да кажам дека денес претставува загрозен вид. Не знам до што е работата, дали можеби сум донекаде конзервативен ама денешните шмизли ни малку не ми се допаѓаат ( освен кога станува збор само за секс) . За мој тип на девојка ја сметам онаа која никогаш не се труди да биде во центар на внимание кај и да отиде ( во смисла "јас сум најјака пи*ка овде" ) или да ги проценува останатите по тоа како се облечени ( дали во облека од марка) или сл. Понатаму да е паметна, да го сфаќа животот каков што е, а како што сака да биде. Да го цени, она што го правам за неа, да знае да биде до мене кога ми треба. Убавината е пожелна, но не и пресудна. Повеќе сакам девојка која знае да се насмее, и секако да има добро срце. Најмногу од се да и бидам доволен само јас, со сите мои доблести и недостатоци и да ме сака онаков каков што сум, без разлика на мојот статус во градот, мојата финансиска моќ и ред други работи.

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
Роки +1 за постот.. :) имаме скоро исти вкус вака само би додал Gothic стил али тоа е реткост во мојот регион...се е coppy-paste ..

H

-HRO

Гостин
Јас си сакам скромни и слатки девојчиња.
1во:
Поповлечени, да не се шмизли, парите да не им се една од најбитните работи во животот, да бидат со добро срце, да имаме огромно меѓусебно разбирање, да не биде сноб туку да знае да разговара и да се смее со мене, да ги прифати сите мои маани и да ме сака таков како што сум:).
Што се однесува на физичкиот изглед како 2ра опција :
Високи, со виткана коса и кафеави очи.
3та работа и најбитна :
Да не гледа португалско-бразилски-венецуелски, турски и хрватски патетични тв сапуници :ROFLMAO:.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
и таа шо беше мој тип отиде у неповрат...

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Мој тип на дечко. Па вака... Прво нормално да е симпатичен, потоа да знае како да се однесува со мене- да ме почитува, да ми верува, да ме засмејува, да не ме лаже и да ме сака и искрено ми го покажува тоа.(и по можност да не пие(многу) и не пуши).

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
Мој тип на дечко. Па вака... Прво нормално да е симпатичен, потоа да знае како да се однесува со мене- да ме почитува, да ми верува, да ме засмејува, да не ме лаже и да ме сака и искрено ми го покажува тоа.(и по можност да не пие(многу) и не пуши).
Neznam prvive uslovi dali gi ispolnuvam,no ovie u zgradata da,ali i da gi ispolnuvam ne e vazno:p,zoso mislam deka si najdov nekoja priblizna na mojot tip na devojka:):):):)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ти си среќна девојка, не бараш ништо посебно и ќе имаш голем избор ;).

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Neznam prvive uslovi dali gi ispolnuvam,no ovie u zgradata da,ali i da gi ispolnuvam ne e vazno:p,zoso mislam deka si najdov nekoja priblizna na mojot tip na devojka:):):):)
е како најде кога не знаеш што карактеристики имам јас:) јас само кажав што барам во едно машко:)

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
е како најде кога не знаеш што карактеристики имам јас:) јас само кажав што барам во едно машко:)
Hehehehe,ne me sfati,ne ja najdov vo tebe,na drugo mesto ja najdov,inace nez,mozebi i ti ispolnuvas nekoi od moite kriteriumi koi ni jas ne gi znam :P :D:):):)

FortuneTeller

ВРАГ
Член од
20 мај 2011
Мислења
476
Поени од реакции
138
Океј е све тоа што го кажувате за карактерни особини на вашиот тип на дечко/девојка,но добро е да кажеме малце за изгледот,бидејќи нели веднаш не ги гледаме карактеристиките туку прво е она визуелно скенирање. Е сега да кажам и јас кој е мојот тип на девојка. Да почнам за изгледот. Мој тип на девојка е некоја што не е многу ниска ни многу повисока од мене,со темно смеѓа коса и шишки,светли очи и дупка на брадата(колку само ме пали еј!) А карактерно,да знае да свати шала,да знае да се пошегува и на своја сметка,да сака да искуси нови работи,да не биде голема галамџика но и да не биде тивка,либерална типка која ќе умее да го најде позитивното во негативното.

T

Torchyrus

Гостин
Па што не си кажал ти кој тип на девојка е оној твојот? :)
Хм...интересна тема и сега седам и размислувам дали си имам дефинирано каков тип на машки сакам и дали се држам конкретно до тоа.... Па што знам...да знае да направи муабет, да има смисла за хумор...да не е намќор. Да може да ги разбере зборовите што му ги кажувам, а не да ме гледа ко теле во шарена врата. :) Да не е мамино разгалено синче. :) И најважно од се...да не мисли дека секогаш е во право и да не знае да се извини кога ќе згреши. :) Па тоа е она што првично ми привлекува внимание. :)
Ма јас сум тој бре маче :D:D

Член од
24 јуни 2011
Мислења
50
Поени од реакции
22
Да не биде претерано со облини ... да биде смеѓа .... ПАМЕТНА пред се ! убави очи и тоа е ...

Kajgana Shop

На врв Bottom