Кој е вашиот прекар?

Fatty

Режи :)
Член од
2 јуни 2006
Мислења
427
Поени од реакции
5
Fatty...eden drugar me krsti taka zaso na site im vikav "debel, debelo, debeli" :) nekoi koi ne me znaat, si vikaat "kojznae kolkava e ovaa", ama tie so me videle... :)

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Ako nekoj nema kazuvajte! Odma ke go prekrstiam!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Џиш, Џишнат, Џишо... и уште некои модификации и членување.

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...da imam...Trikson , me vikaa na rabota...

Darkwind

I need to work I'm always spending
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.038
Поени од реакции
1
во 4то одделение ме заввикаа мачка и до сеа не ми се тргнало мислев у 1 година средно дека нема да ме викаат ама јеби га
порано многу ми сметаше ама сеа се навикнав и чудно ми е коа ме викаат по има некои луѓе :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
имам повеќе прекари,ама најчесто ме викаат Маца,Маре или Хихи

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
ме викаат Нипи,по никот,една другарка ме вика Хипи,пак по никот...
за оние од друштвото сум позната како Магуш :) :) :) :) :) со посебен акцент кој паѓа на тоа А,пошто е изили конфјузд и глупо звучи коа ќе го кажат со посебно акцентирање на тоа У! :tapp::jaj:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Мики...на некој им е чудно ама сите вака ме знаат

Член од
12 мај 2007
Мислења
29
Поени од реакции
0
skoro site me vikaat BELA poradi toa sto koga bev pomal kosata mi bese zolto-bela no sega veke pocnuva da mi stanuva kafeava pa se cudam dali uste ke me vikaat taka koga nacelo ke mi potemni
:toe:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Чудно, ама немам ни еден прекар.:) Името ми е составено од дууууури три букви, па е невозможно да се скрати.:) Надимаци од друг тип немам, освен што комшијата кога бев копиљ ме викаше Ивчуле, и татко ми дома ме вика Кики. Никогаш не сфатив зошто ме вика Кики. :icon_neut Од Ива до Кики има милиооооонска разлика у букви, ама ете, уште од мала така ме вика нон-стоп, освен кога ме кара. :pos:
Некои од форумџиите знаат да ми се обратат со Псај (според никот, нали) од време на време... Ама во принцип, моето име најчесто си го слушам.:)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Па Аце е најкористено како скратеница од името,може Крсте по презимето,Руни (еднаш се ишишав на 3ка како него)и Питис (имаше порано еден кошаркар италијански ми беше интересен па ми беше спортски прекар) и така.Мислам дека 4 се доста.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom