Кој е вашето омилено место?

• Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување
L

.Lost Angel.

Гостин
Незнам дали има ваква тема а ако има слободно у канта или спојте ја сеедно :D
П.С
Се извинувам поради грешка во насловот и ги молам модераторите да ја поправат

Инаку напишете некое ваше омилено место каде што сонувате и каде што премногу сакате да отидете во моментов дали било тоа на нашава планета или пак пошироко ... и напишете зошто сакате да го посетите тоа место ваше омилено место :love:
--- надополнето: 7 јуни 2012 во 03:58 ---
Бидејќи како што е ред еве немам баш омилено место но сакам да ги осетам овие работи со мојата љубов :love: и да збркам некоја романтика еве за што сакам да кажам нели е романтично :love:?

O

< O >

Гостин
Незнам дали има ваква тема а ако има слободно у канта или спојте ја сеедно :D
П.С
Се извинувам поради грешка во насловот и ги молам модераторите да ја поправат

Инаку напишете некое ваше омилено место каде што сонувате и каде што премногу сакате да отидете во моментов дали било тоа на нашава планета или пак пошироко ... и напишете зошто сакате да го посетите тоа место ваше омилено место :love:
--- надополнето: 7 јуни 2012 во 03:58 ---
Бидејќи како што е ред еве немам баш омилено место но сакам да ги осетам овие работи со мојата љубов :love: и да збркам некоја романтика еве за што сакам да кажам нели е романтично :love:?
Централна и Јужна Америка и Североисточна Африка

Член од
24 август 2011
Мислења
511
Поени од реакции
807
Ух брате патриоте...

Омилено место за пролет ми е една шума близу храмот Пеленица кај Драчево. Мир, си има водичка за да изладиш пиво - просто плаче за камп. За лето, Марков манастир. Малку иронично што двете омилени места ми се храмови а антитеист сум, ама гром да го утепа, убави се.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Тешко е да се издвои омилено место, се светот е полн со убавини вреди да се посетат: сите градови и oстрови во средна и јужна Америка, средна и западна Европа, ОАЕ, Катар Тајланд, Малезија и Филипините. Нема потреба од слики треба во живо да се виде кој е бил знае какво е чуството. :)

V

Vollstandig

Гостин
Ријад,саудиска арабија.

Тунис

Перу:

Египет:

Охрид:

Kajgana Shop

На врв Bottom