Кој го финансира ДПМНЕ?

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
(nikoj ne te navredi dur ne ripna bez nikakov povod da me vregjas, "bejbi". takvi ste, taka ve ucat, udba skola, odrodeni i nedonoseni.)
Девојче, време е да запреш со твоите бљувотини затоа што ги преминуваш сите граници на невкусното.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
Дефинитивно. Ти гледаш некој друг ?
не гледам друг ... тоа е страшното ...
сдсм се одамна отпишани од листата на можни .... никогаш не би ги прифатил после нивното минато :toe:

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
не гледам друг ... тоа е страшното ...
сдсм се одамна отпишани од листата на можни ....
Прашање на лична перцепција :toe:
никогаш не би ги прифатил после нивното минато :toe:
Па никој од тебе не ни очекува да ги прифатиш....така да со exlexmk или без exlexmk........исто ти га доџе :)

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
Прашање на лична перцепција :toe:
Па никој од тебе не ни очекува да ги прифатиш....така да со exlexmk или без exlexmk........исто ти га доџе :)
ама не сум само ја :toe:

само некои од калибар на Месија би ги прифанале ...
некои кои имаат кратко памтење :toe:

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134

Абе з'ш мене не ме стави во списокот :)

Член од
20 мај 2009
Мислења
344
Поени од реакции
11

Kratkoto pamtenje mozebi imaat nekoj ama sto imaat i amnezija od 1998-2002 e toa e problem .

H

HITCH

Гостин
Јас мислам дека Сорос ги плаќа ДПМНЕ за да ја нервираат Атина :salut: ама затоа ние си ги имаме Фрцко, папата, Милчин и другите нивни другарчиња за да не спасат :tapp: Самоубицо баш забега баш кога помислив дека нема повеќе глупости да тропаш баш кога помислив дека кажа се ....... ме изненади со креатиноста твоја за да го смислиш насловот или можеби некој ти помогна?! :pos2::pos2::pos2:

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
на кој список да те ставам?
Па на оној кој во СДСМ гледа единствена опција која во најскоро време ќе ја порази ова популистичка политика.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
Па на оној кој во СДСМ гледа единствена опција која во најскоро време ќе ја порази ова популистичка политика.
и ќе донесе предавничка политика ... под хитно мењање име .. и сите останати работи кои ќе следат (устав, идентитет, јазик итн)
ако подржуваш таква политика тогаш Ок те ставам ... и да те ставам на листата со Месија калибар шо ми се а .. ц ц ц

Член од
4 мај 2009
Мислења
209
Поени од реакции
9
единствена опција
Јанлаш брат. ДПМНЕ е само портокалово бојадисан СДСМ. Сегашната нивна арогантност е чиста копија на арогантноста на СДСМ од периодот 2002-2004. Единствената опција им се единствени учители на портокаловите.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
и ќе донесе предавничка политика ... под хитно мењање име .. и сите останати работи кои ќе следат (устав, идентитет, јазик итн)
Слушај exlexmk. Во иднина кога продаваш приказни од типот на болдираното....биди љубезен и прескокни ме мене.

Или:
Дај бре најди ми една....само една изјава од било кој политичар во Македонија кој има изјавено дека по цена на уставот, идентитетот и јазикот, ќе направи компромис со грците.....за да нормално ги потврдиш овие твои демагогии.

кцхсхт

македоноид
Член од
4 февруари 2009
Мислења
341
Поени од реакции
9
:vozbud::vozbud::vozbud:се е менливо, само реален и самоубиецон не...:vozbud::vozbud::vozbud:

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Јанлаш брат. ДПМНЕ е само портокалово бојадисан СДСМ. Сегашната нивна арогантност е чиста копија на арогантноста на СДСМ од периодот 2002-2004. Единствената опција им се единствени учители на портокаловите.
Ма не ме интересира кој....Едноставно ќе застанам позади првиот кој ќе даде реална надеж дека може на колена да ја фрли ова несреќа наречена ДПМНЕ.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
777
Слушај exlexmk. Во иднина кога продаваш приказни од типот на болдираното....биди љубезен и прескокни ме мене.

Или:
Дај бре најди ми една....само една изјава од било кој политичар во Македонија кој има изјавено дека по цена на уставот, идентитетот и јазикот, ќе направи компромис со грците.....за да нормално ги потврдиш овие твои демагогии.
ама зошто некои работи не ги разбираш ..
грците не запираат на името ...
тие сакаат повеќе ... немора да ти барам линкови знаеш убаво шо бараат ...
така да ако смениме име ќе си даеме газ а барањата од нивна страна продолжуваат ... :toe:
после ќе се убедуваме ли дали да мењаме јазик, устав? пак истово ?
не заебавај ...
ние имаме направено неколку чекори ... за разлика од нив ...
у моментов не треба ништо да правиме ни пак на крај памет да мењаме име :toe:
а грците како се ближи времево ќе бидат тие на кои одглава ќе им се удри цела историја :toe:
имаше тема За што преговараме ...
да не одиме тука офтопик

Kajgana Shop

На врв Bottom