Bodhidharma
- Член од
- 17 септември 2011
- Мислења
- 10.783
- Поени од реакции
- 15.399
Викам дека појма немаш во врска со проблематикава, и сакаш со некои прости финти и наводен сарказам да утепаш слободно време овде на форумов. Со такви како тебе нема дискусија, и никад нема да има. Во основа си просто човече така да кога тогаш ќе свиткаш опаш.[DOUBLEPOST=1436269003][/DOUBLEPOST]Не бе па ти, какво докажување. Сакам само да укажам дека има простор за алтернативно толкување на нештата.
Ако може да постои сомнеж за постоење лап топ во антикаат, да бидат пирамидите изградени од "виша сила" , како сакаш наречи ја, оти да не може да вршеле истите тие "сили" генетски модификации на животните?
Реално јас сметам дека сите три тврдења се подеднакво бесмислени. Со ист степен на издржаност се сите аргументи за нив.
Ти што викаш?
Измисливме процесори со по 10 милијарди транзистори а не може да се реконструира едно градење на пирамиди под претпоставка дека се градени по конвенционален начин карактеристичен за тоа време(наводно)....пак ќе ти речам, терај со лектирите.Мислењата ги базираш на филмот Alien vs Predator од 2004 година, каде првата сцена во филмот покажува џиновска пирамида изградена со know how од вонземјани за некои таму нивни намени. Твое право е да веруваш во што сакаш но мене ми е пологично тоа што Лет го кажа, дека се изградени според методи и намени одамна заборавени.
Ако нешто науката неможе да разјасни под default не значи дека е нешто паранормално, туку дека во овој момент немаме сеуште одговор.
Имаш некоја добра лектира да препорачаш? Бајки за вонземјани не ми се допаѓаат.
Последно уредено: