Која радио станица најМНОГУ ја слушате?

Омилено радио

• Канал 77

Гласови: 4 1,3%
  • Антена 5

Гласови: 173 57,3%
  • Радио 2

Гласови: 7 2,3%
  • Друго (Наведи)

Гласови: 118 39,1%

• Вкупно гласачи
    302
Член од
9 јуни 2005
Мислења
211
Поени од реакции
23
Sekogash koga imam prilika Club fm , go nema nacionalno ama zatoa go ima on line :)

Член од
31 октомври 2008
Мислења
42
Поени од реакции
1
Апсолутен зависник од Метрополис радио :cheeky2: ги слушам 24/7 , особено оние мрднатине 3 од сабајле во Петар за појадок и пауза...ги слушам секое сабајле и си мислам добро луѓево на што дрога се :pos2:

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
598
Радио - „Мајками‘‘ Секое сабајли.. СТАНУВААЈЈЈ... АЈДЕ НА ШКОЛО...
Одкоа ке си доам од школо... КАКО БЕШЕ НА ШКОЛО, ШТО БИДЕ.... АЕ СЕА ДА ОДИШ ПАЗАРУВАШ.... или АЈДЕ СЕА ПОМОГНИ МУ НА ТАТКОТИ СО.... потоа .. АЈДЕ ОДИ ДА ФАТИШ КНИГААА!!!!! ... НЕ СЕДИ МНОГУ НА КОМПЈУТЕР.....

ДЕфинитивно негативно радио

Член од
30 јануари 2010
Мислења
12
Поени од реакции
0
Апсолутен зависник од Метрополис радио :cheeky2: ги слушам 24/7 , особено оние мрднатине 3 од сабајле во Петар за појадок и пауза...ги слушам секое сабајле и си мислам добро луѓево на што дрога се :pos2:
Апсолутно си во право. И ја така ги слушав доста често додека живеев во Македонија. Сега углавном слушам радија на интернет, но не македонски зошто никако не можам да ги најдам.
Нпр. на delicast.com воопшто не можеш да најдеш македонски радија...

И така, да завршам веќе, кога сум во Македонија најчесто слушам Метрополис, Лајф, Бубамара... а и другите зависи која песна ќе се најде у моментот... а Антена 5 ми е одбивна, па неа најретко ја слушам...
Поздрави

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Само у кола слушам радио, и се знае Антена5.:smir:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Спортско Радио многу често... :toe:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
До пред 2-3 години слушав доста Антена5 радио но многу ме нервираат што имаат навистина премногу реклами океј во ред е да се има реклами но во рамки на границата но Антена5 за реклами се аздисани затоа сега преферирам во утринските часови да си слушам Метрополис радио најмногу заради Петар за појадок и пауза што е емисијата пред се ме распложуваат и цел ден сум ко :ROFLMAO: :D За вечерните часови City Radio онака добра музика ми пуштаат без многу реклам таман.

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.325
Поени од реакции
17.790
Немам таква. :D Кога слушам радио, постојано ги менувам радио станиците. Се' додека не си најдам песна која ми се допаѓа. Ќе пуштат една реклама и јас за инат ќе им сменам. :ROFLMAO: Или ќе помине рефренот, ќе ми стане досадна, па пак менувам.
Малку е тапа, што не можеш да се опуштиш, ама па никако да ми погодат неколку песни по ред. :D И кој што прави, ја мењам станици. :D
На пример најзезнато е додека љупиш пипер за ајвар и у позадина иде песна што не ти харесва. :pos:Е тогаш мораш да се стрпиш да го дољупиш пиперот, да измиеш раце, па да смениш станица. :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom