Која песна ве потсеќа на вашата љубов?

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Потсетува на последната (и можеби единствена) љубов што сум ја имал...

Подобро е вака : поинаку не можеше ни да биде :)

Член од
8 септември 2011
Мислења
88
Поени од реакции
110
Која песна ве тера да мислите на личноста која ви се свиѓа или сте во врска или така нешто? Песната која ве тера да му се јавите и премногу си ја наоѓате вашата приказна во неа и мислите дека само за вас е напишана? Можеби сте се запознале на таа песна, а може првпат сте се бакнале на таа песна...
ljubaviii - zeljko joksimovic <3 <3 :(((

Член од
18 јули 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
Јас имам песни кои ме потсеќаат на секој дечко со кој имам излегувано. Тоа најчесто се песни кои се вртеле во моментот кога сум била со нив, или кога сум мислела на нив и сл. Еве на пр. песната Лажу те ме потсеќа на еден дечко зашто заедно игравме и пеевме на оваа песна на една школска прослава. На друг ме потсеќа Марија од Дивје јагоде зашто тоа му беше омилена песна на дечкото и често ја слушавме во кола. На еден друг ме потсеѓа Никада од Адил зашто кога раскинавме, таа песна ја слушав. И многу други песни, не ми се мисли сега за тоа.

H

HoT IcE

Гостин
Некоја шпанска/латино песна од оние латино-американски серии, доста позната беше, али не се сеќам..

K

kittygirl

Гостин
Morandi-Angels :)))))))))))))))
--- надополнето: 3 септември 2012 во 21:31 ---
Morandi-Angels :)))))))))))))))

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Беше пролетно попладне, седевме на клупата во Паркот на револуцијата, од десна страна Сонцето полека заоѓаше, од лева страна водата во малите базенчиња мируваше. Песнава одеше од мојот телефон, го запамтив тој момент.

Kajgana Shop

На врв Bottom