Која "корпа" боли повеќе и како ги поднесувате? :)

Fir_Maked

Koj ne me saka negov problem!!!
Член од
17 ноември 2005
Мислења
481
Поени од реакции
0
Greota e da odbies devojce nema smisla:pos: a koj odbiva devojce :lud:
 
Член од
4 декември 2005
Мислења
49
Поени од реакции
2
Има личности со кои што едноставно не можам да бидам на никаков план. Нека ме извинат оние помалку убавите (критериумот е индивидуална работа), не се ни тие виновни што се такви, но доколку барем малку не ми се допадне некоја личност нема шанси да се случи нешто. Од тие причини сум одбивал. Од друга страна секогаш сум бил спремен за девојка ми. Неа никогаш не сум ја одбил :)
За мене сексот не е само празнење на цевката, туку и уживање.
 

simonce*

SEXY
Член од
14 декември 2005
Мислења
290
Поени од реакции
3
jas mislam deka ako ja odjebavas se poveke ke saka,bar taka mislam,iako kaj mene ne e taka,imam edna drugarka sto i kolku pati da ja odbie masko ona treca po nego,GLIPACA!!!100 pati sum i rekla nekoj da pravis taka ona vika epa nemozam be drug ne go karam taka ke pravam,i ke se otkaze od nego duri po nekolku meseci koga ke vidi deka stvarno veke ne se moze so nego...
 

Fir_Maked

Koj ne me saka negov problem!!!
Член од
17 ноември 2005
Мислења
481
Поени од реакции
0
Ne moze da odbijam ako epten ne mozam da ja podnesam ili epten ne mi se dopaga.
 

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
jas mislam deka mazite najcesto odbivaaat sex koga ne se banjati :) ili ako devojkata e epten za nikade...ama bash zanikade, a ne daj boze za vo krevet...i mislam deka poveke boli da te odbie zena, otkolku da te odbie maz...ustvari moze i toa da boli zavisi koj kako misli....i ako te odbie maz moze da probash uste ednash cisto radi sigurnost deka druga bila pricinata ne samata ti....ali ako i toj pat te odbie...togash zaboravi..ili e fraer ili e peder...xixixixixxi
 

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
Allita напиша:
jas mislam deka mazite najcesto odbivaaat sex koga ne se banjati
Сед бат тру. Пупупу, ниеднаш ми се нема десено ;) ја неам ни срам ни перде :pos: се шалам.

Тренирав баскет пет години и знам како смрди машко после спорт. А и пред спорт. И како смрдат гаќи, чарапи, мишки, све.. али мислам дека најлошо е немиен и усмрден кур. И тоа го иам помирисано, и сечам рака ако нешто смрди погрозно од тоа.. абе се усмрде на мртво цела соблекувална, не кур, мртов мунгос беше тоа.. бљак :pov:

А мене ми имаат признато пар другари дека немиени немале гз да се сексаат. Затоа луѓе - ХИГИЕНА, ем за вас, ем за мир у соблекувална, ем за поредовен секс.

Иначе, повеќе боли корпата за секс него другата корпа ;) т.е. мојата ;)

А ја корпа за секс имам дадено само од здравствени причини.
 

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
За корпа незнам баш многу а тоа другот за сексот за одбивањето тоа е нормална работа и кај нас машките не е битно нејзе ако и е кеф битно е мене да ми е кеф:pos:
 
Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
divine напиша:
Кога девојка му кажува НЕ на машко (за секс конкретно), тогаш е некоја вообичаена работа, а ако машко каже НЕ на девојка тогаш е или педер или ненормален или нешто слично. Јас барем сум сватила дека повеќето мислат така. Што мислите вие, како стојат овие работи?И дали доаѓа тоа, од фактот дека мажите скоро никогаш не одбиваат? А всушност, зашто се такви? Па веќе кога одбиваат ... кои би биле причините?
Се направија повеќе последователни прашања, ама ако да? :pos: :P

ќе одговорам пред да читам темата :)

многу јасно дека сум добил „корпи” во животов, последната ја добив од жена ми пред некој ден :pos:

сум бил во прилики кога било јасно ко сонце дека девојката сака нешто со мене (конкретно, секс :)), ама поради една или друга причина сум рекол / постапил НЕ

има многу машки шо мислат „дупка е дупка”, и шо би дупнале се шо ќе им падне в рака (односно в кревет или „на к.р” ;р), арно ама не сум од тие, ниту некогаш сум бил

во периодот на мојот живот кога не верував дека човек можи да биди среќен само со една партнерка подолг период, критериум за тоа дали ќе пробам на некоја девојка да и се „пикнам во гаќињата” беше изглед, шарм, привлечност, интелигенција (често сум велел дека не ебам глупи, да не ми родат случајно глупо дете :)), исто и хигиена, и други работи :raz:

понекоаш единствен критериум беше алкохолот, и клише-прашањето „ху д фак е кравава до мене, и како и е името уствари...” :baeh:

ама за среќа ретко ми се случуваше тоа...

А зошто се повеќето машки такви? мхм

1 милион долар квештн

мое мислење по неколку секунди думање :raz: :

Ред недостаток самодоверба
Ред Балканикус Примитивус
Ред поради тешката економска состојба, се намелени полињата за самодокажување и градење „име” во општеството, стекнување почитување во околината, па поарно прв меѓу магарињата, него втор меѓу маските, па на многумина „рецките” на курот им се доказ дека нешто вредат. а криви се женските шо ко кокошки се често, доволно е да се збора дека некој тип е „јак батка“, и ќе си ги искубат косите која да се еби прва со него
Ред гени, во гените ни е да сакаме да се размножуваме, да прајме мали слатки дечиња (или ко шо еднаш се рече, Македончичи)


А иначе отсекогаш ми беа смешни муабетите „ќе и се смирам, и после ќе ја корпосам јас неа, не можи вака да заврши” (од ко го откачи женската :pos: )
 

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Jas licno nemam oseteno vakvo neso ama mislam deka korpa najvise boli preku telefon ili koga nekoj drug ti kazuva vo ime na devojkata.E toa stvarno e glupo. A korpa za seks e normalno da se popie i ne boli mnogu,zosto sekogas ima opravdani pricini:ili maskoto ili zenskoto e za nikade ili eden od niv ne e banjat.
 

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
Откачување

Znaci temava ja otvoriv za da kazete koj kako bil otkacen\a, t.e. koj bil najbizarniot nacin na koj so ve shutnale ili koj bil najcudniot nacin na koj so ste otkacile nekoj\a.
Bidete seriozni i ne izmisluvajte mnogu mnogu!:lud:
 

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
Не сум била откачена досега..
А најбизарниот, најчудниот начин на кој сум откачила некого?:raz:
Па не знам.. нема ништо чудно во тоа да му кажеш на некој што ти пречи кај него веќе подолго време, и иако ти се трудиш да поминеш преку тоа и му даваш до знаење да биде стариот тој.. тој не се менува. Исто така не е чудно да му кажеш на некој дека веќе немате ништо заедничко, дека не го сакаш, дека си запознала некој фин дечко.. Дека неговото однесување и присуство те нервира, дека ти станал антипатичен?:raz:
Па не е ова бизарно и чудно.. може најбизарното раскинување беше само кога без збор се свртев и си заминав, а не требаше.:icon_roll
 

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
Сум откачила и сум била откачена.
Ништо чудно.
Ме има откачено еден дечко, или ми лупна корпа по нашки кажано пред 3 години во елемент, бевме многу незрели и гледавме само да се смуваме со некој па после цел месец да збориме за тоа.
Сега во брзо време не сум била откачена од никого,
од проста причина што прво си испитувам терен па после напаѓам:icon_lol:
 

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.343
У принцип сум откачувал девојки културно.Не ми дава срце да откачувам идиотски.Милозлива душичка...Најбизарно откачување што сум го примил е било од една девојка што само шо раскина со дотогашниот,се фати со мене,а за три дена случајно се видовме,јас сам а таа со демек бившиот шетаат за рака.Се чувствував бедно...
 
N

NeMiRnA

Гостин
Pa dobro moze sum nova ama aj da sevtosam i da kazam i jas nesto.Sum bila otkacena ama mnogu poveke sum otkacuvala,nikogas toa otkacuvanje ne mi bilo zadovolstvo,sekogas nekoj e povreden.Treba da se zavrsi so siten prijatelski podarok i vetuvanje deka ke prodolzi prijatelstvoto dokolku e vozmozno,a ako ne e sekoj po svoj pat vo sprotivno ti bi bil toj so e povreduvan i nema da si bides dosleden na sebe.Zasto da si so nekoj so ne go sakas.Na najljubezen nacin u sekoj slucaj
 
Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Едно створење ми кажа дека сум му личела на сестра му која неодамна починала.
Не моеш ни да се насмееш.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom