- Член од
- 4 февруари 2007
- Мислења
- 328
- Поени од реакции
- 8
najdolgo, porano, ja igrav Empire Earth(po so kompjutercevo mi e mn slabo) i taka si bicev protiv kompjuter, i najdolgo so imam igrano edna mapa e okolu 25 sati, vo 2 ili 3 dena. ne mi tekvit bas. po so porano ko sedev edno vreme na kompjuter mnogu, sedev od osum sabajle(togas se vrakjav od na veslacko) do polnok, i posle polnok.ova e za strategija.
najdolgo igrana RPG mi e Might And Magic 6 Mandate of Heaven. igrava nemat grafika, ama od ko ja pocnav pred neznam kolku vreme(godini) uste ne ja imam zavrseno. ja preporacvam na tie so imet poslabi kompjuteri. mnogu e interesna i dolga, ne e ko novine, gledet samo grafika da napraet, a prikazna nemat vo igrava,ili e mnogu kratka.
najdolgo igrana RPG mi e Might And Magic 6 Mandate of Heaven. igrava nemat grafika, ama od ko ja pocnav pred neznam kolku vreme(godini) uste ne ja imam zavrseno. ja preporacvam na tie so imet poslabi kompjuteri. mnogu e interesna i dolga, ne e ko novine, gledet samo grafika da napraet, a prikazna nemat vo igrava,ili e mnogu kratka.