Која е најлуда тепачка што сте ја гледале на фудбал?

Dead Wrong

Love United Hate Glazer
Член од
8 септември 2007
Мислења
220
Поени од реакции
1
Ѕирнете го клипчево,интересна компилација од тепачки...
ќотек до full.......... уживајте..............

Spored mene edna od najludite fudbalski tepacki do sega, so zborovi nemoze da se opise..... MUST SEE !!!

PxFxCx

Јужни Фронт
Член од
15 септември 2007
Мислења
452
Поени од реакции
4
Еве ја тепачката помегју Гробарите и Б Б Б во Швајцарија на пријателски натпревар . Гробари - Десно , Б Б Б - Лево .

B. Rossonere

Picka krastava
Член од
18 септември 2008
Мислења
104
Поени од реакции
9
Definitvno najluda tepacka so sum ja gleal na fudbalskite tereni sirum Evropa e Metalurg-Drita.Golmanot nA Drita jadese korner znamence u glava od navivacite na Metalurg.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Јас помеѓу Гробари и БББ во Швајцарија лелеле ама ќотек му шибнаа на Усташите истот така ме бендиса тепачката помеѓу Интер и Валнсија посебно Камбијасо и ТОлдо:pos2::pos2:

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Оливер Кан има повеќе "сјајни" моменти (гризење, фаќање за врат) :). Се сеќавате?

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.556
Поени од реакции
1.554
Валенсија - Интер пред некоја сезона, коа Бурдисо попи бокс

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Погледнете го клипчето.Има добар микс од тепачки,но и екстремно груби стартови кои се за затвор.(особено оние на Матераци).

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Па најлуда што ја иам видено до сеа е онаа пред две сезони во ЛШ, на Местаља (Валенсија), кога стана збрка на центарот, а потоа налета оној од клупата и го му удри една на Бурдисо од Интер. Играа Валенсија : Интер ...

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.892
Поени од реакции
22.975
Погледнете го клипчето.Има добар микс од тепачки,но и екстремно груби стартови кои се за затвор.(особено оние на Матераци).

Добри се а Матераци треба да се исклучи од фудбалот не треба да игра воопшто

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Он е за у психијатарска установа:wink:

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Еве една тепачка од нашите терени.Има играчи на Цементарница 55 и не знам која друга албанска екипа.

Еве уште малку.Пелистер-Вардар 93година.

Kajgana Shop

На врв Bottom