Кошули

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Кошули. Карирани. :vozbud:Во принцип обожавам винтаж работи.
Татко ми ги има милион во сите бои од младоста останати.
Сега се во моја сопственост. Сино-бела, Црвено-црна, Кафеаво - Зелена, само зелена :)
GTA: San Andreas ....

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Имам цел плакар, почесто еднобојни и со риги.

Као и секој машки плакар, бела и црна обавезно :) Тегет, модификации на лилава, со кратки ракави неколку, портокалова, розевка од матура :D.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Обожавам кошули без оглед дали се класични или пак со карнери.:pipi:

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Сакам машки кошули :):) Посебно вакви :

:wub: :wub: :wub: :wub:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кошули, да!Обожавам да ги носам какви и да се:).Убаво ми стојат и башка уште поубаво одат ако ставам вратоврска:).
Кај машките, обожавам кошула, значи посекси створења во кошули не можат да бидат:pipi:.

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Искрено да ви кажам не сум носел кошула од 3-4 одделение ама еве сега си купив за Нова Година и мислам дека добро ми стои!!:helou:

Член од
11 јануари 2009
Мислења
722
Поени од реакции
90
Слабо носам кошули а сега за нг планирам да си зеам една, ама нонстоп им наоѓам маани и неможам да си одберам.

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
Многу сакам да носам кошули.. полн ми е плакарот едно десетина имам..

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
До пред година-две воопшто не носев кошули, фурав некој спортски стил. Сега за вечерни излегувања речиси секогаш носам кошула, додека преку ден многу ретко (само ако е посебна прилика). Најмногу сакам црни и сиви кошули но и другите бои не ги одбивам:).

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Кошули не носам баш, евентуално ако сум у некое специјално расположение(имам такви денови:)) за на факс или кежуал искачање. Обично носам со џемперче одозгора- на пр.бела кошула и џемперче во некоја пастелна боја или црно/сиво.

Инаку, мислам дека нема нешто поубаво од убав тип во уште поубава кошула:само кошула, комбинирана со џемпер или елече, сеедно:wub:

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19
Сакам кошула.. многу добро може да се искомбинира со некое зимско џемперче.
Зборам и за машки и за женски.
Уфф... :wub:

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
Не баш, имам една која пред некое време си ја купив - кошула туника, и само во таква ми е удобно :) Кај машки пак, многу ми е привллечно нецелосоно закопчана кошула со неуредно заврзана црна вратоврска :pipi:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Одсекогаш повеќе сум преферирал кошули. Како што тече времето ми остануваат се помалку обични маички, такозвани блузи, а купувам стриктно кошули.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Секад коа не знам што да облечам ,а сакам да изгледам посериозно облекувам бела кошула.

Kajgana Shop

На врв Bottom