Косовскиoт епископ Артемије повикува на војна!

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Kuranot povikuva na nesto sto ne e nivno i ubivanje na tie sto ne se muslimani ili so sila da smenat vera.
Popot povikuva nesto sekogash bilo i legalno nivno, ne go zemale so sila od nekoj i crkvite ne se izgradeni nad nesto kako nivnite djamii.
Да,бе слично како со МПЦ,која ја направија непријател бр.1 иако беа свесни дека тоа еден убав студен ден ќе им се врати дупло.Инаку му дадоа ТОМОС на Јован во Цариград,со кој сега можат само да си "вртат крукчиња" и не смеат ни да "гугнат" за братска поддршка од православниот народ во Македонија,кого и не го признаваат како братски.

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
И овој е поп??? :shok:
Поп не може да повикува на војна!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Тоа ти е као програмер да повика на уништување на сите компјутери заради светски мир!!!!
Требало да биде или мисли дека е само затоа што е така облечен и на тоа назначен ама во реалност ке да нема многу врска со Христијанство а камо ли со попство.:tapp:

Бог да му прости незнае што зборува :toe:

Ivajlo

Sexual Harassment Panda
Член од
21 септември 2007
Мислења
127
Поени од реакции
18
Нити Србија ќе си го врати Косово ни попот ќе почне војна. Него мора малку да се побунат да не испадне дека лесно се откажале од нивна територија.

Член од
30 декември 2007
Мислења
792
Поени од реакции
327
Srbskata vojska ako dobie dozvola za napad na Kosovo ke go sramni so zemja za 1 den, nema da ostani kamen na kamen, a kfor samo ke sedi i gleda bidejki site nivni vojnici se propalici.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Хахахахах,леле колку ви е мака,ПУКАЈТЕ ОД МАКА.

Тоа е тоа,сеа докажавте дека сте срби у душа...

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ne e Car Lazarova, od mene licno e.
Ела тетово те чекам,пред штуловиот,лигуш еден,твоја порака,жити србија,србуле...продадена душа.

Едно прашање,шо бериш толку гајле за србите кога тие црква не ти признаваат,или си го продаде газето?А?

Член од
30 декември 2007
Мислења
792
Поени од реакции
327
Mene ne mi e ic galje tuku za tvoite rodnini vo Kosova se zasekirav oti nevini luge ke stradaat.

Kajgana Shop

На врв Bottom