Концерти во Mакедонија

S

StormRage

Гостин
не не скокет толку... ево на пример секоја година на плажа Изгрев имат по некој на пр. лани беше Paul Van DYk (тешко мене... не појдов) годинава ќе се Продиџи и претходните години имаше по некој така

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
не не скокет толку... ево на пример секоја година на плажа Изгрев имат по некој на пр. лани беше Paul Van DYk (тешко мене... не појдов) годинава ќе се Продиџи и претходните години имаше по некој така
абе за овие техно знам си доаѓаат ама сепак се бара нешто и од друг жанр ако ме сфаќаш, во стил на metallica, nightwish, (ок не само од метал сцената) од различни жанрови

muhaha

The biggest MCR fan
Член од
11 јануари 2008
Мислења
83
Поени од реакции
0
lej se nerviram. koga li ke pocnat i kaj nas da doagaat? pa stvarno vise, samo ne skokaat. Tolku li pari nemame??

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
lej se nerviram. koga li ke pocnat i kaj nas da doagaat? pa stvarno vise, samo ne skokaat. Tolku li pari nemame??
ќе дочекаме таман за 10 години кога ќе испоумрат од асалниве бендови, некои од легендите:helou:

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Лени Кравиц ќе дојде на 3 август

Светската рокенрол ѕвезда Лени Кравиц ќе одржи концерт на 3 август. Како што веќе пишуваше „Утрински весник“, организатор на неговото гостување е „Авалон продукција“, која конечно ја потврди веста и го објави датумот на концертот, притоа оставајќи резерва околу точната локација на негово случување. „Наполно свесни за големината на Лени и за тоа што би добила Македонија за Илинден и, пред се', што добива Македонија во својата летна туристичка понуда, наша желба е концертот да се одржи овде, некаде на Охридско Езеро. Сепак, дали ќе го организираме во Македонија или во една соседна држава ќе се знае во наредниот период“, изјавија од „Авалон продукција“.

Kajgana Shop

На врв Bottom