- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.487
- Поени од реакции
- 84.951
gotovise !!!!!Америка е дете на блудницата, па има уште доста за нејзин распад, за разлика од мајката, која како лепрозна дел по дел се расформира![]()
gotovise !!!!!Америка е дете на блудницата, па има уште доста за нејзин распад, за разлика од мајката, која како лепрозна дел по дел се расформира![]()
Слабо со хуморов нешто. Не си јаден изгледа, ама дај рачето ќе ти пишам 5каgotovise !!!!!
Генерално земено, и ЕУ и Америка се можда најкорумпираните општества од почетокот на постоењето на човештвото до сега. Па од тука, еднакво смешни се илузиите за тоа дека се перфектни општества со оние дека ќе се распаднеле. Поготово што доаѓаат секогаш од 3rd world countries кај кои по дома им се дешава циркуз, ама затоа будно ги пратат сите грешки на појаките за да можат да се испрезентираат пред сами себе дека - ете и таму не ја бива работата.Слабо со хуморов нешто. Не си јаден изгледа, ама дај рачето ќе ти пишам 5ка.
Помалку играј си со другарчињата на ќерка ти![]()
Темава е КОНФЛИКТОТ ВО СИРИЈА.Генерално земено, и ЕУ и Америка се можда најкорумпираните општества од почетокот на постоењето на човештвото до сега. Па од тука, еднакво смешни се илузиите за тоа дека се перфектни општества со оние дека ќе се распаднеле. Поготово што доаѓаат секогаш од 3rd world countries кај кои по дома им се дешава циркуз, ама затоа будно ги пратат сите грешки на појаките за да можат да се испрезентираат пред сами себе дека - ете и таму не ја бива работата.
Неможам ја за конфликтот во Сирија да спорам со вас. Вие секое село го владеете у Сирија, а да ви даде човек да му купите крофна од Хром 10 пути ќе се изгубите.Темава е КОНФЛИКТОТ ВО СИРИЈА.
Имаш тема за ЕУ. Илузиите со Брегзит стануваат реалност![]()
Немој така со Неговата Екселенција, Кајгана АмбасадоротТемава е КОНФЛИКТОТ ВО СИРИЈА.
Имаш тема за ЕУ. Илузиите со Брегзит стануваат реалност![]()
Е така, и да не ве чујам пак јасно?Немој така со Неговата Екселенција, Кајгана Амбасадорот
Глеаш дека се знае пред време само не кажува.
Неможам ја за конфликтот во Сирија да спорам со вас. Вие секое село го владеете у Сирија, а да ви даде човек да му купите крофна од Хром 10 пути ќе се изгубите.
Чисто сакав да ти искоментирам на муабетот за распадот на Америка кој ти го верглаш, а у исто време ете, и е неповрзна со темата Конфликт во Сирија.
На друго место да прашаш тоа, шетај сега.Е така, и да не ве чујам пак јасно?
Не стои логиката.Бројките не стојат,
Доста бре плачеш. Иди жали се на модератор, не ме смеј со тоа што ќе ми кажуваш што да пишам, затоа што ме боли уво ти што си мислиш у твојата глава дека требало да пишувам. Ќе те цитирам од Скопје до Дамаск и ќе пишувам што кур сакам. Твое е само да пријавиш, а да ми шерифуваш - тоа на друг (тука нема на твое гомнарско ниво да спаднам и спомињам членови на семејство)Слабо со хуморов нешто. Не си јаден изгледа, ама дај рачето ќе ти пишам 5ка.
Помалку играј си со другарчињата на ќерка ти![]()
![]()
Кој тоа вергла распад на Америка ??
Врска ЕУ, ситуацијата да беше розева, УК немаше да напуштаат. Ама па што знаат тие селани неписмени
А САД после 2032 би требало да го препушти приматот Бр.1 на Кина. Дотогаш ќе се пали гаси![]()
Претпоставувам нешто со информатика работиш, ама убаво би било да прочиташ нешто за економијата, за државните долгови, за проблемите на пензиските фондови, за социјализмот во ЕУ итн итн за да не останеш зачуден, како многумина што не веруваа дека СФРЈ ќе се распадне.
И намали со егото, ја мислев кавијар јадеш, тој крофна да сме му купеле.
Т.е. може да ти купам, ако дадеш да се повозиме со поршето![]()
Ијаа искачање комплекси преку тастатура хаха : )))На друго место да прашаш тоа, шетај сега.
Нешто помеѓу по се изгледа,Не стои логиката.
100+ крстосувачки ракети за 3-4 објекти? Истите објекти може да бидат уништени само со неколку Томахавки.
Уништените објекти се комплетно празни? Никаква контаминираност од наводните истражувачки центри за хемиско оружје?
Очигледно дека постоеле други мети. Имајќи предвид огромниот број истрелани крстосувачки ракети бројот на мети бил голем, најверојатно цела воздушна база, или други мети.
Добар пример за ова е Американскиот напад со Томахавки врз фабрика за лекови (во кои наводно е произведувано хемиско оружје) во Судан во 1998. Тогаш врз фабриката со слична големина како оваа во Сирија (4 објекти) се истрелани 13 Томахавки.
Истиот ден со 60тина Томахавки се погодени десетици мети меѓу кои и објекти во Авганистан.
Базата во Авганистан:
![]()
Американците гаѓаа уште нешто во Сирија. Очигледно густата ПВО и електронските контра мерки си ја завршиле работата.
Јас или тиИјаа искачање комплекси преку тастатура хаха : )))
Ти се пронајде во напишанотоНемој така со Неговата Екселенција, Кајгана Амбасадорот
Глеаш дека се знае пред време само не кажува.
Од кај па сега јас плачамДоста бре плачеш. Иди жали се на модератор, не ме смеј со тоа што ќе ми кажуваш што да пишам, затоа што ме боли уво ти што си мислиш у твојата глава дека требало да пишувам.
На крајот од краиштата се сложив со тебе, нели реков дека се готови - ете Блудницата се распаѓала а Америка (нејзиното дете) сеуште не, али кај и да е, ќе биде. Ние сеир ќе им гледаме и пуканки ќе јадеме.
Имаше пред некој ден, за ова електро блокадите:Нешто помеѓу по се изгледа,
Наводно нешто вака има во близина на Тартус,
Се шпекулира дека русите од моментот на лансирање на проектилите при последниот ги детектирале, е сеа што како[DOUBLEPOST=1525087240][/DOUBLEPOST]