Контрасти и совпаѓања

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.580
Поени од реакции
27.067
Во светот множество ствари, кои се наоѓаат едни покрај други, запаѓаат/стапуваат во контраст еден со друг. И на тој начин стануваат повпечатливи..
Еден фотограф решил да направи цела изложба на тема контрастите во светот . Особено место направил за и со у рекламните плакати. Интересни фотографии(y)
--- надополнето: 2 март 2012 во 23:07 ---


 

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.580
Поени од реакции
27.067

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.580
Поени од реакции
27.067
На врв Bottom