Напишано од deXterche После клипов, верувате во духови? :nesum:
..Ne Bash..
..::Iako E Mn Dobro Napraven...
..Duhovi da vidish vaka so svoi ochi kako pominuvaat pokraj tebe nema shansa,ne veruem..
..:: Ama deka iam nekoja visha sila ,toa da ::..
ova go imav prateno ocigledno na pogresna tema "Najpoznati fotografii so duhovi" ne znaev deka ima i vakva tema
bas me interesira sto mislite za ovoj klip...mene me osta nenaspana kako so treba veke dva veceri!
хах .. а како може духот да го задржи одразот на девојчето у огледалото? нели тие само се појавуваат и самата нивна појава како ПОЈАВА (бидејќи тоа е нешто несекојдневно) е застрашувачка .. или со текот на времето се поталентирани стануваат ...
и зашо некој дух би пробувал да го задржи одразот? за да не уплаши? ако веќе има таква намера, за почеток, доволно е само да се појавува почесто ..
Има духови !!! Но клипов е монтажа 100% значи јас одам на гробишта и тоа со камера што ке снимам таму, или се возам со кола и си снимам по патот и наеднаш оооооп ДУХ !!! Глупости клипот е монтажа !!!:pos2::pos2::pos2:
Напишано од deXterche После клипов, верувате во духови? :nesum:
..Ne Bash..
..::Iako E Mn Dobro Napraven...
..Duhovi da vidish vaka so svoi ochi kako pominuvaat pokraj tebe nema shansa,ne veruem..
..:: Ama deka iam nekoja visha sila ,toa da ::..
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.