Колку често се бричите и на колку време?

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
еднаш неделно што да правам не сум многу влакнест :(

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Ednas nedelno vo nedela navecer.Prilicno sum vlaknest osobeno za moi godini ama ne sakam da preteruvam so bricenje uste od sega.A mi treba okolu 30 do 40 min.

DaSiDe

Born Crazy Lived Insaine
Член од
6 март 2006
Мислења
119
Поени од реакции
0
Еднаш на два дена евентуално ак ме мрзит после три дена и то негде 5-10 минути. А имам другар шо се бричит по еден сат минимум

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Секој втор ден, по 10-15 минути под туш. Обичен брич/жилет од оние што се продаваат пакувањата.. никакви проблеми.

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Пошо нигде во насловот нема напишано дека тмава е само за мажи,и јас ќе одговорам на ова прашање и ќе ви дадам совет..ФРЛЕТЕ ГО БРИЧОТ ВО КАНТА И НИКОГАШ ПОВЕЌЕ НЕ КУПУВАЈЕТЕ НОВ(тоа важи и за мажи и за жени)

Постои ДЕПИЛАЦИЈА!!!Порано се бричев да,меѓутоа немате појма колку е полесно еднаш во месец да идеш на целосна депилација,после тоа имаш цел месец на располагање пред да идеш на другата!Бричот предизвикува згустнување на влакната,иритација на кожата и слично.Се кладам дека повеќето од вас мразат што и после бричењето,ви остануваат црни точки по деловите кои сте ги бричеле..постои и депилација на брада(ова важи за машките),а моментите на депилирање т.е. болкаите сњ толку краткотрајни,што не се ни споредуваат со секојдневното бричење!

Јас не се бричам,никаде!

CakNoris

Папу4ар
Член од
16 декември 2005
Мислења
177
Поени од реакции
0
Се бричам 2 пати неделно со сензор од 75 денари и пена за бричење Палмолив. :pos2::pos2:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Леле аман поголема гњаважа од бричење немат пак ко ќе ми текнит војска аууууууууу
шо знам на 3 некогаш 4 дена се бричам

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
На секој два дена, и ми е многу досадно бричењето, а обично готов сум за 10 мин

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
eci^^^ напиша:
Пошо нигде во насловот нема напишано дека тмава е само за мажи,и јас ќе одговорам на ова прашање и ќе ви дадам совет..ФРЛЕТЕ ГО БРИЧОТ ВО КАНТА И НИКОГАШ ПОВЕЌЕ НЕ КУПУВАЈЕТЕ НОВ(тоа важи и за мажи и за жени)

Постои ДЕПИЛАЦИЈА!!!Порано се бричев да,меѓутоа немате појма колку е полесно еднаш во месец да идеш на целосна депилација,после тоа имаш цел месец на располагање пред да идеш на другата!Бричот предизвикува згустнување на влакната,иритација на кожата и слично.Се кладам дека повеќето од вас мразат што и после бричењето,ви остануваат црни точки по деловите кои сте ги бричеле..постои и депилација на брада(ова важи за машките),а моментите на депилирање т.е. болкаите сњ толку краткотрајни,што не се ни споредуваат со секојдневното бричење!

Јас не се бричам,никаде!
Сакаш да кажеш дека може да одиме еднаш месечно да ни ја депилираат брадата? :)

Член од
14 февруари 2007
Мислења
36
Поени од реакции
4
VeGaS напиша:
abe jas po tolku vreme se bricham zimi se...
isto taka se banjam po 45 min
se oblakam edno pola saat

Moite od doma vikaat da bev zensko kujznae koe tesko kurvishte ke bev
:lol: 8) :lol:
Еее тоа ти е флегма:helou: :helou: :helou: ЈОКЕ!!

Kajgana Shop

На врв Bottom