Колку често се бричите и на колку време?

Член од
3 март 2006
Мислења
231
Поени од реакции
2
SCORPIO__20 напиша:
NE se bricam neam brada :) :) :)
20 godini imas? sho si ti? late bloomer? ili prosto resavas celata svoja energija, shto inaku bi ja trosel na nepotrebni raboti kako rastenje brada, da ja nasocis vo pobitni celi, ko na pr taa cura sho nikako ne ti go ferma potpisot i ne svakja shto sve i nudis a?

Член од
10 март 2007
Мислења
404
Поени од реакции
17
на 4-5 дена а може и еднаш у недела, понекад не ми текнува со недели и како поп сум хехе а за времетраењето за 10 мин мах

Птичји Грип

Без влакна на јазикот!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
770
Поени од реакции
9
Се бричам на секои два дена и прилично сум брз. Последните две години му давам на лицето да ми се одмори т.е. понекогаш не се бричам и по една недела. Имам густа и јака брада и се трудам кога сум со девојка ми да сум избричен или пак да не и го повредам тоа нежно лиценце.:back:

Член од
17 март 2007
Мислења
801
Поени од реакции
508
лек за оштра брада

Јас имам густа и оштра брада и да користам и бонсек брзо се тапи ама затоа во последно време има добра финта за тие како мене па нека пробаат.Пред да се избричите наводенете го лицето и ставете од оние маски за коса со кокос.Оставете некои 5 мин потоа измијте ставете пена и уживајте во бричењето.Нема ни да осетите дека се бричите.Стварно функционира:eek:jea:

Птичји Грип

Без влакна на јазикот!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
770
Поени од реакции
9
PAJO_M напиша:
Јас имам густа и оштра брада и да користам и бонсек брзо се тапи ама затоа во последно време има добра финта за тие како мене па нека пробаат.Пред да се избричите наводенете го лицето и ставете од оние маски за коса со кокос.Оставете некои 5 мин потоа измијте ставете пена и уживајте во бричењето.Нема ни да осетите дека се бричите.Стварно функционира:eek:jea:
Баш ќе пробам да знаеш.Ја губам време во тоа да ја омекнам брадата,не толку на бричењето.
Мир

SeaGull

Walter
Член од
17 мај 2005
Мислења
763
Поени од реакции
9
Sekoe sabajle ponedelnik-petok zadolzitelno, toa se rabotni denovi. Sabota i nedela mnogu retko, treba da imam dobar povod za da se izbricam.
Sto se odnesuva do vremeto, se bricam brzo :)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.910
Поени од реакции
23.010
1 nedelno , se mislam dali da ja ostavam malko oti sakam brada

inquisitor

ИДИОТ
Член од
22 март 2007
Мислења
833
Поени од реакции
3
2-3 pati nedelno.. ne deka imam neso epten brada.. ama imam dovolno.. :)

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
многу сум изгубен и знам да се заборавам и да не се бричам по неколку недели!но си ја сакам брадата и би сакал да ја одржувам постојано на раст од 3-4 дена!па ако некој знае каде има брич со навлака нека ми каже!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
зависи, еве последн пат се имам избричано дури во вторникот, најчесто се бричам на 2/3 дена а трае помалку од десет минути.

збориме за лице бричење? оти др работи не бричам... :)

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Главата ја бричам на 10-14 дена а лицето 2 недели(мн ретка брада имам)

Super boy

Juventino
Член од
5 јуни 2007
Мислења
478
Поени од реакции
0
Pa se bricam 1 nedelno...ili ednas vo 10 dena :) za 15-20 min, a koga me mrzi a toa e pocesto idam na berber da me izbrice :)

Kajgana Shop

На врв Bottom