Колку пати јадeте во текот на денот?

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Колку пати дневно јадете?

• Вкупно гласачи
    521
  • Гласањето е завршено на .
Nekogas se slucuva da jadam 2pati na den nekogas i po 5-6 pati da jadam na den.Zavisi koga kako.Ama toa e dzabe koga toa ne se poznava na mene.:)

Jadam 4 pati dnevno,a plus i podgricnuvam po nesto levo-desno.Ne se gleda na mene. Bas fin metabolizam si imam..pu..pu..da ne se urocam.;)
I jadam brzo,ne sakam sto nekoi lugje pola den go trosat na jadenje. Jadenjeto e nacin da se vnese sila i energija vo sebe i da se tera dalje,a ne da se potrosi energijata vo jadenje.
Hranata ja zgolemuva energijata,jadenjeto ja odzema.:)

Јадам 5-6 пати дневно и уживам во јадењето без разлика за какво јадење станува збор. Грицкам и меѓу оброци , а после секој оброк...благичкоооооо:je:

Милион пати....само нешто џвакам:kez:

Па ,
од 2 до 5 пати дневно али најчесто 3 пати, јадам и уживам во јадењето. не се здебелувам брзо и тоа што го јадам не ми се познава. Најубаво е да се јаде добар доручек, а слаба вечера. Јас секогаш јадам отсабајле,а навечер не толку, сега во моментов јадам чипс, и такви работи ми се највкусни.

2 или 3 пати дневно, доста е толку :pipi:

Denot ima 24 casa, a jas od niv 16 gi upotrebuvam za jadenje

osicka напиша:
Denot ima 24 casa, a jas od niv 16 gi upotrebuvam za jadenje
Ако не е тајна кажи килажа?

јадам 3пати дневно

Кога како...но јадам секогаш кога ке ми се пријаде...некогаш тоа е ретко...некогаш се случува цел ден да јадам...важно никогаш не се оставам гладна...кога ми се пријаде јадам...:icon_lol:

Па зависи, денеска имам јадено 2 пати и не ми се јаде повеке.Колку ми се јаде толку пати јадам најчесто 2-3-4.

mnooogu jadev,koj sto pravi ja jadam:)ali sega pred matura namaliv malku nejkam karikatura da bidam tamu i sea jadam 2 pati na den

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom