Колку пати јадeте во текот на денот?

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Колку пати дневно јадете?

• Вкупно гласачи
    521
  • Гласањето е завршено на .
Порано јадев многу, ама тогаш спортував бајаги. Сега бидејќи спортувам помалку, а и малце пуштив стомак јадам по 2 пати на ден, најмногу 3

ја вака кога сум на кајгана по 3 саати ич нејадам

Rezil znaci sum jas:))
Jadam 5 pati dnevno 3 obroci dorucek , rucek i vecera a izmegu 2 pati ednas kaj 10 i ednas kaj 15 ovos i machiato :)

ragazza напиша:
Jadam 5 pati dnevno 3 obroci dorucek , rucek i vecera a izmegu 2 pati ednas kaj 10 i ednas kaj 15 ovos i machiato :)
машала алал ти вера како може да јадеш толку јас јадам еднаш до двапати во денот а има и денови ко ништо не стаам во уста

Anonymus1 напиша:
ragazza напиша:
машала алал ти вера како може да јадеш толку јас јадам еднаш до двапати во денот а има и денови ко ништо не стаам во уста
Nema den da se desilo da ne jadam nisto :) Mnogu ne prijatna sum koga sum gladna:)

ragazza напиша:
Anonymus1 напиша:
ragazza напиша:
Nema den da se desilo da ne jadam nisto :) Mnogu ne prijatna sum koga sum gladna:)
значи ако некогаш и некаде те начекам гладна да бегам од тебе? :D :D

Ako nema nisto za jadenje vo blizna begstvoto tie najsigurno :lol:

ragazza напиша:
Ako nema nisto za jadenje vo blizna begstvoto tie najsigurno :lol:
ок кажи ми кога ќе ме видиш а ќе си гладна да бегам неколку стотини метри подалеку од тебе :lol: :lol: :lol:

Ti vetuvam deka ke primetish nema voopsto da ti treba predupreduvanje :D

ако мене ме сретнете гладен, би ве замолил да ми купите нешто за јадење :D :D

ragazza напиша:
сега ми треба оти не те знам да би те знаел т.е. да те видам на слика ќе те познаам од 100 метри дали си гладна или не :)

Anonymus1 напиша:
ragazza напиша:
сега ми треба оти не те знам да би те знаел т.е. да те видам на слика ќе те познаам од 100 метри дали си гладна или не :)
Tuka imas poen :) Ke te preupredam ti obekavam nejkam da se plasish celo leto :))

ragazza напиша:
Anonymus1 напиша:
ragazza напиша:
Tuka imas poen :) Ke te preupredam ti obekavam nejkam da se plasish celo leto :))
ова го поштовам а можеш ако сакаш да дадеш едно сликче па да не се мислам кој/а си :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom