Колку кајганџии се потребни? :)

Член од
18 август 2005
Мислења
18
Поени од реакции
0
Ајде сите во колона по двајца, и наредени по чин да се преброиме бе луѓе колкумина сме за таа сијалица, оти вака без список нема да не има во весник, а ни во гинисова книга :)

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15
Goddess of Chaos напиша:
ej pa mene i me nema na listava be...ajmo use ednas da ja procitam...
Тебе мајторе се чудам како може да те нема...Од 16ти Август 200 и кусур комада си ги начукал (на постови мислам) :D :pos:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Буковец напиша:
Goddess of Chaos напиша:
Тебе мајторе се чудам како може да те нема...Од 16ти Август 200 и кусур комада си ги начукал (на постови мислам) :D :pos:
daj prepravi si go postov u zenski rod :D abe gledam mene ne me druzite... :P :P :wink:

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15
Goddess of Chaos напиша:
Буковец напиша:
Goddess of Chaos напиша:
daj prepravi si go postov u zenski rod :D abe gledam mene ne me druzite... :P :P :wink:
Извини тогаш нека биде МАЈСТОРКЕ :pos:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Буковец напиша:
Goddess of Chaos напиша:
Буковец напиша:
Goddess of Chaos напиша:
Извини тогаш нека биде МАЈСТОРКЕ :pos:

ajde taka neka bide :D :wink:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
И таман да ја завртам сијалицата, ќе се појави irena_gvg и ќе ме бутне од скалата. :cry:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Acid напиша:
И таман да ја завртам сијалицата, ќе се појави irena_gvg и ќе ме бутне од скалата. :cry:
Јеби га - такви сме ние од Југот :twisted: :twisted: :twisted:

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Acid напиша:
Абе, ти ептен при срце си ја зеде корпата... Арно што не ја земам irena_gvg во куќата со тебе, кој ќе ти бери гревовите... :wink:

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15
А бе за*би сијалица.Кај може една сијалица да осветли 900 кајганџии.Дајте ваму рефлектор. Или ако сакате да штедите на струја стајте поише неонки :wink: :pos:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Буковец напиша:
А бе за*би сијалица.Кај може една сијалица да осветли 900 кајганџии.Дајте ваму рефлектор. Или ако сакате да штедите на струја стајте поише неонки :wink: :pos:
Е да бе дур ги ставаме неонките... најмалку 600 кајганџии ќе треба за секоја неонка :pos: :pos: :pos:

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15
Не се заебавај бе...Нека падне малку одговорноста и на локалната самоуправа...секој е одговорен за својата неонка, односно, колку ке си агилен толку ке ти свети :pos: :pos: :pos: Ако знам и ја шо кажав сеа :pos: :pos: :pos:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Буковец напиша:
Не се заебавај бе...Нека падне малку одговорноста и на локалната самоуправа...секој е одговорен за својата неонка, односно, колку ке си агилен толку ке ти свети :pos: :pos: :pos: Ако знам и ја шо кажав сеа :pos: :pos: :pos:
Епа глеаш дека ќе треба придружба во местењето на неонките... :pos:

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15
А т ида не мислеше ја сите неонки да ви ги местам...не се заебавај бе :pos:
Сеа за што се решивте неонки или рефлектори?

Kajgana Shop

На врв Bottom