- Член од
- 18 август 2005
- Мислења
- 18
- Поени од реакции
- 0
Ајде сите во колона по двајца, и наредени по чин да се преброиме бе луѓе колкумина сме за таа сијалица, оти вака без список нема да не има во весник, а ни во гинисова книга
Тебе мајторе се чудам како може да те нема...Од 16ти Август 200 и кусур комада си ги начукал (на постови мислам)Goddess of Chaos напиша:ej pa mene i me nema na listava be...ajmo use ednas da ja procitam...
daj prepravi si go postov u zenski rod abe gledam mene ne me druzite... :wink:Буковец напиша:Тебе мајторе се чудам како може да те нема...Од 16ти Август 200 и кусур комада си ги начукал (на постови мислам)Goddess of Chaos напиша:ej pa mene i me nema na listava be...ajmo use ednas da ja procitam...
Извини тогаш нека биде МАЈСТОРКЕGoddess of Chaos напиша:daj prepravi si go postov u zenski rod abe gledam mene ne me druzite... :wink:Буковец напиша:Тебе мајторе се чудам како може да те нема...Од 16ти Август 200 и кусур комада си ги начукал (на постови мислам)Goddess of Chaos напиша:ej pa mene i me nema na listava be...ajmo use ednas da ja procitam...
Буковец напиша:Извини тогаш нека биде МАЈСТОРКЕGoddess of Chaos напиша:daj prepravi si go postov u zenski rod abe gledam mene ne me druzite... :wink:Буковец напиша:Тебе мајторе се чудам како може да те нема...Од 16ти Август 200 и кусур комада си ги начукал (на постови мислам)Goddess of Chaos напиша:ej pa mene i me nema na listava be...ajmo use ednas da ja procitam...
Јеби га - такви сме ние од Југот :twisted: :twisted: :twisted:Acid напиша:И таман да ја завртам сијалицата, ќе се појави irena_gvg и ќе ме бутне од скалата. :cry:
Абе, ти ептен при срце си ја зеде корпата... Арно што не ја земам irena_gvg во куќата со тебе, кој ќе ти бери гревовите... :wink:Acid напиша:И таман да ја завртам сијалицата, ќе се појави irena_gvg и ќе ме бутне од скалата. :cry:
Е да бе дур ги ставаме неонките... најмалку 600 кајганџии ќе треба за секоја неонкаБуковец напиша:А бе за*би сијалица.Кај може една сијалица да осветли 900 кајганџии.Дајте ваму рефлектор. Или ако сакате да штедите на струја стајте поише неонки :wink:
Епа глеаш дека ќе треба придружба во местењето на неонките...Буковец напиша:Не се заебавај бе...Нека падне малку одговорноста и на локалната самоуправа...секој е одговорен за својата неонка, односно, колку ке си агилен толку ке ти свети Ако знам и ја шо кажав сеа