К
Кики.
Гостин
по некои искуства (лоши) не верувам на никого освен на моите дома ![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
Ќе и веруваш безусловно само затоа што ти е девојка? Нема барем пред тоа да ја заслужи довербата? Или штом ти е девојка тогаш никогаш не би те излажала?Им верувам само на родителите и би и верувал на девојка ми кога би ја имал на друг никој![]()
Па нормално, штом ми е девојка сигурно би и верувал на тоа мислев :smir:Ќе и веруваш безусловно само затоа што ти е девојка? Нема барем пред тоа да ја заслужи довербата? Или штом ти е девојка тогаш никогаш не би те излажала?
Според мене добивањето статус девојка значи придобивање на довербата.Ќе и веруваш безусловно само затоа што ти е девојка? Нема барем пред тоа да ја заслужи довербата? Или штом ти е девојка тогаш никогаш не би те излажала?
Па нормално, штом ми е девојка сигурно би и верувал на тоа мислев :smir:
Јас па мислев за некој да добие доверба (барем кај мене) треба да ја заслужи. А каде што има случај денес се запознаваат, утре се пар тогаш? И тогаш девојката/момчето има статус партнер. И тогаш ќе имаш доверба?Според мене добивањето статус девојка значи придобивање на довербата.
Violent малку ги искомплицира стварите , секако дека одма не се стекнува доверба кај девојка , но штом си се доверил значи веруваш во неа :smir:Јас па мислев за некој да добие доверба (барем кај мене) треба да ја заслужи. А каде што има случај денес се запознаваат, утре се пар тогаш? И тогаш девојката/момчето има статус партнер. И тогаш ќе имаш доверба?
Не мислев така... Сакам да кажам дека партнерот треба да ја заслужи довербата за да стане партнер и така добива статус доверлив (може малку свртев во круг ама така е)...Јас па мислев за некој да добие доверба (барем кај мене) треба да ја заслужи. А каде што има случај денес се запознаваат, утре се пар тогаш? И тогаш девојката/момчето има статус партнер. И тогаш ќе имаш доверба?
normalno deka dobivanje status devojka, no i decko znaci pridobivanje na doverba, toa definitivno e taka, zatoa sto ja smetas/ go smetas za mnogu pobliska licnost odosto pred toa, a i plus decko i devojka, pa zaso se zaedno samo za da se sakaat???, ne tuku i da se podrzuvaat megusebe, kako i da se razbiraat, i sekako doverbata megu niv dvajca igra isto taka klucna uloga vo nivnata vrska.....Според мене добивањето статус девојка значи придобивање на довербата.
Па нормално дека го правам и јас тоа. Секогаш пробувам да покажам дека сум веродостоен и кредибилитетен тип.