Колку им верувате на луѓето околу вас?

К

Кики.

Гостин
по некои искуства (лоши) не верувам на никого освен на моите дома :toe:

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
По доста дешавки во последниве неколку години дојдов до заклучок....да си вервам на самиот себе оти никој друг не заслужва!

M

MIL

Гостин
Им верувам само на родителите и би и верувал на девојка ми кога би ја имал на друг никој :pipi:

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Верувам во семејството (најблиските).
Останатите ги слушам, ги почитувам нивните различни мислења и сфаќања - доволно за да бидам социјален и прилагоден за средината што ме опкружува.

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Им верувам само на родителите и би и верувал на девојка ми кога би ја имал на друг никој :pipi:
Ќе и веруваш безусловно само затоа што ти е девојка? Нема барем пред тоа да ја заслужи довербата? Или штом ти е девојка тогаш никогаш не би те излажала?

M

MIL

Гостин
Ќе и веруваш безусловно само затоа што ти е девојка? Нема барем пред тоа да ја заслужи довербата? Или штом ти е девојка тогаш никогаш не би те излажала?
Па нормално, штом ми е девојка сигурно би и верувал на тоа мислев :smir:

Романтичарка

надежна форумџика
Член од
31 октомври 2009
Мислења
382
Поени од реакции
91
Не верувам многу на луѓето,оти на неколку пати сум изневерена.
Секогаш си чувам барем грам резерва.

Spaski

Vita - Amore - Riso
Член од
31 јануари 2009
Мислења
263
Поени од реакции
11
Според мене добивањето статус девојка значи придобивање на довербата.

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Па нормално, штом ми е девојка сигурно би и верувал на тоа мислев :smir:

Јас па мислев за некој да добие доверба (барем кај мене) треба да ја заслужи. А каде што има случај денес се запознаваат, утре се пар тогаш? И тогаш девојката/момчето има статус партнер. И тогаш ќе имаш доверба?

M

MIL

Гостин
Јас па мислев за некој да добие доверба (барем кај мене) треба да ја заслужи. А каде што има случај денес се запознаваат, утре се пар тогаш? И тогаш девојката/момчето има статус партнер. И тогаш ќе имаш доверба?
Violent малку ги искомплицира стварите , секако дека одма не се стекнува доверба кај девојка , но штом си се доверил значи веруваш во неа :smir:

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Како што кажа погоре им веруваш само на родителите и на девојката доколку ја имаш (што значи ја немаш). Еве најпросто ќе ти објаснам штом не ме сфаќаш. Значи имаш другарка но не и веруваш (затоа што моментално им веруваш само на родителите). После некое време ти станува девојка и опаа ти добиваш доверба во неа? Значи додека ти била другарка не си имал доверба во неа, но сега откако ти е девојка имаш доверба само затоа што кај тебе го добила статусот девојка.
Смислата ми беше зошто еве на пример имаш повеќе доверба во девојката (односно ќе имаш доверба доколку би ја имал) него во другарите на пример?

Spaski

Vita - Amore - Riso
Член од
31 јануари 2009
Мислења
263
Поени од реакции
11
Не мислев така... Сакам да кажам дека партнерот треба да ја заслужи довербата за да стане партнер и така добива статус доверлив (може малку свртев во круг ама така е)...

Член од
24 февруари 2010
Мислења
60
Поени од реакции
5
за вас nz брака ама јас знам околу кој шо и како да зборам...тоа ме научи еден многу голем звер порано.....од моите другари горе доле знам на кои колку толку да му верувам ;)

Neporazen

Time Lord
Член од
25 јануари 2009
Мислења
545
Поени од реакции
22
Не им верувам,,, со мн мали исклучоци.

~angela~

mladiot matematicar
Член од
29 август 2008
Мислења
226
Поени од реакции
25
normalno deka dobivanje status devojka, no i decko znaci pridobivanje na doverba, toa definitivno e taka, zatoa sto ja smetas/ go smetas za mnogu pobliska licnost odosto pred toa, a i plus decko i devojka, pa zaso se zaedno samo za da se sakaat???, ne tuku i da se podrzuvaat megusebe, kako i da se razbiraat, i sekako doverbata megu niv dvajca igra isto taka klucna uloga vo nivnata vrska.....

Па нормално дека го правам и јас тоа. Секогаш пробувам да покажам дека сум веродостоен и кредибилитетен тип.

ok ok, ne mora odma da skokas, znam deka si verodostoen so informaciite sto mi gi kazuvas :kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom