Колку деца би сакале да имате?

Колку деца би сакале да имате?

• Вкупно гласачи
    1.142
Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Јас пак би сакала едно или две.Ако се две машко па женско.А иминја Божидар,Мартис(малку грчки звучи и тоа ми е глупаво)за машко сега во моментов само тоа ми текнува.

Pretty bItCh

..::feel the ♥::..
Член од
20 септември 2007
Мислења
317
Поени од реакции
1
сакам три сонциња,не е важно од кој пол,важно да се здрави и прави,ако сум добро финансиски ситуирана,нормално...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Немам уште испланирано но тие што ќе ги имам да се живи, здрави и прави. Ништо повеќе!

Ivka

Алхемичарка
Член од
1 февруари 2007
Мислења
300
Поени од реакции
4
Па по можност три живи и здрави...а за имиња за женските Марија. Александра,Маријана, а за машките Александар, Мартин, Маријан....

LostGhost

Invisible
Член од
20 јануари 2008
Мислења
252
Поени од реакции
1
Абе 5 деца, полна да ми биде куќата, и со повеќе кршливи предмети да се крева галама голема, да се знае дека деца имам :) :)

Smasher

Професионален молер
Член од
27 јуни 2007
Мислења
811
Поени од реакции
9
Што повеќе тоа подобро :):sesmee:

EVIL-B

Hip-Hop Legend
Член од
2 декември 2007
Мислења
357
Поени од реакции
4
Доволно ми е да имам едно дете.Да можам да му посветам повеке време,а ако биде карактерно како мене нема да му пречи тоа што нема да има брат или сестра.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Епа пошто јас сум сам немам ни брат ни сестра ви кажувам дека е многу глупо, нема со кој да седнеш навечер да си направиш муабет, наутро да се напиеш кафе со брат/сестра....и.т.н Така да би сакал да имам 2-3 деца и да ми се здрави:toe::vozbud::pos2::pos2:

Anuskan

~Keep Smiling~
Член од
13 јануари 2008
Мислења
191
Поени од реакции
10
Две или три цуциња.
Женско/и - имиња- Александра, Ружица, Зора (по баба ми)
Машко/и - имиња- Александар, Маријан (по дедо ми)

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Сакам да имам деца, но бројот е небитен:) Битни се децата е сега зависи... ако имам доволно пари можда и цела фудбалска екипа ако не само тим за пинг понг:)

Kajgana Shop

На врв Bottom